Dotaz ohledně grafiky

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Dotaz ohledně grafiky

Odeslatod tatonka » 22.06.11 20:34 (St)

Dobrý den,

Jsem čerstvým majitelem nuvi 1490T a jsem malinko rozuzlen z grafiky tohoto přístroje. Chtěl jsem se Vás zeptat jestli je možno změnit grafiku této navigace použitím nějakých skinů či softwaru. Jinak navigace bezvadně funguje tak jak má a nebýt zmíněné (pro mě ošklivé) grafiky tak si nemám zatím na co stěžovat.
Předem se omlouvám pokud jsem se Vás dotknul ohledně té grafiky a děkuji za Vaše reakce.

Přeji štastnou cestu všem při používání navigací Garmin.

S pozdravem,
Daniel
tatonka

Registrace: 22.06.11 20:18 (St)

Re: Dotaz ohledně grafiky

Odeslatod Galloway » 22.06.11 21:55 (St)

Změna grafiky u přístrojů Garmin bohužel možná není. Garmin toto zobrazení používá u všech svých přístrojů. Je pravdou že se některé modely mohou lišit ale jedná se o minimální rozdíly. Jedinou možností je změna barevného schéma u některých z vyšších modelů (nüvi 1490 toto nepodporuje).
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor

Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: Dotaz ohledně grafiky

Odeslatod Path » 07.07.11 9:42 (Čt)

Změnit vizuální stránku rozhraní - skin - možné je, ale určitě ne oficiální cestou a je to spíše operace pro pokročilé uživatele. Grafické prvky jsou uloženy v samostatném GIR regionu, který bývá součástí firmware (pokud jsou v nastávající verzi změny). Formátem GIR se zabýval TurboCCC a této stránce. Problematika je ale trochu složitější, než aby se dal sepsat jednoduchý návod.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Zpět na Garmin: Mapy