mám pár dotazů ohledně nově zakoupené navigace garmin 1390 lifetime.
Dle návodu uvedeného na foru jsem k základní mapě doinstalovat prostřednictvím masource mapu atlas czech a topo atlas, jelikož byla jejich verze bezplatně přidána k navigaci. Instalace dle návodu pathe proběhla dobře, vše jsem nainstaloval společně na vnitřní pamět navigace o velikosti 4 GB. Navigaci jsem vyzkoušel, funguje dobře, akorát mne v souvislosti s tím napadá pár dotazů:
1) jakým způsobem lze vybrat jednu z nainstalovaných map k použití pro navigování (základní mapa garmin, atlas czech nebo topo), když pustím navigaci, není zde na výběr jakou mapu mohu použít a hnedle jede po zadání cíle navigace (mapa hlásí železniční přejezdy, jde vyhledávat podle popisných čísel - tak bych tipoval že je funkčí atlas czech) ale moc nechápu co je zaplé, zda je zaplé vše najednou a překrývá se to a v případě přejezdu hranic, bude se používat základní mapa garmin, v případě jízdy v ČR je to atlas doplněný o turistické informace...nevím kde se najde možnost přepnout mezi nainstalovanými mapami, když chci použít pouze tu nebo tu mapu ?
2)Jdou mapy nějak odinstalovat z navigace pokud ji nebudu chtít používat ?
3) Jakým způsobem se pustí hlasový doprovod Otakara Brouska, také mi to nedávalo nic na výběr, přitom nainstalovaný byl ?
4) Jde nějakou způsobem odstranit úvodní hláška o souhlasu s tím, že nebude člověk s tím pracovat za jízdy ?
Zatím asi vše