výběr map garmin 1390

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

výběr map garmin 1390

Odeslatod Theonlyone » 13.06.11 12:37 (Po)

Zdravím,

mám pár dotazů ohledně nově zakoupené navigace garmin 1390 lifetime.

Dle návodu uvedeného na foru jsem k základní mapě doinstalovat prostřednictvím masource mapu atlas czech a topo atlas, jelikož byla jejich verze bezplatně přidána k navigaci. Instalace dle návodu pathe proběhla dobře, vše jsem nainstaloval společně na vnitřní pamět navigace o velikosti 4 GB. Navigaci jsem vyzkoušel, funguje dobře, akorát mne v souvislosti s tím napadá pár dotazů:

1) jakým způsobem lze vybrat jednu z nainstalovaných map k použití pro navigování (základní mapa garmin, atlas czech nebo topo), když pustím navigaci, není zde na výběr jakou mapu mohu použít a hnedle jede po zadání cíle navigace (mapa hlásí železniční přejezdy, jde vyhledávat podle popisných čísel - tak bych tipoval že je funkčí atlas czech) ale moc nechápu co je zaplé, zda je zaplé vše najednou a překrývá se to a v případě přejezdu hranic, bude se používat základní mapa garmin, v případě jízdy v ČR je to atlas doplněný o turistické informace...nevím kde se najde možnost přepnout mezi nainstalovanými mapami, když chci použít pouze tu nebo tu mapu ?
2)Jdou mapy nějak odinstalovat z navigace pokud ji nebudu chtít používat ?
3) Jakým způsobem se pustí hlasový doprovod Otakara Brouska, také mi to nedávalo nic na výběr, přitom nainstalovaný byl ?
4) Jde nějakou způsobem odstranit úvodní hláška o souhlasu s tím, že nebude člověk s tím pracovat za jízdy ?
Zatím asi vše :) snažil jsem se najít odpovědi zde na foru ale nebyl jsem z toho moc moudrý, tak budu rád za každou radu, předem díky a pěkný den
Theonlyone
 
Příspěvků: 2
Registrace: 13.06.11 11:53 (Po)

Re: výběr map garmin 1390

Odeslatod Romstar » 13.06.11 13:29 (Po)

1) Nástroje- Nastavení- Mapa- Map Info a zvolit mapu.
2) Připojit k pc- Garmin- Mapy a smazat soubor gmapsupp.IMG
3) Nástroje- Nastavení- Lokalita- Hlas a vybrat Brouska.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: výběr map garmin 1390

Odeslatod Path » 13.06.11 14:20 (Po)

4) Nejde. Respektive by to asi bylo možné zásahem do firmware, pokud víte, na které adrese je tento dialog volán. A dále už jen znalosti, jak takto upravený firmware odeslat do přístroje.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: výběr map garmin 1390

Odeslatod Theonlyone » 14.06.11 7:04 (Út)

Díky za rychlé odpověďi, jsem zase o něco moudřejší, mějte se !
Theonlyone
 
Příspěvků: 2
Registrace: 13.06.11 11:53 (Po)

Re: výběr map garmin 1390

Odeslatod typo » 20.06.11 14:40 (Po)

Dobry den,
take jsem si zakoupil tuto navigaci a nabidlo mi to ke stazeni jen TOP czech. Kde jste tedy stahl mapu ATlas czech?
Diky Libor
typo
 
Příspěvků: 1
Registrace: 20.06.11 14:35 (Po)

Re: výběr map garmin 1390

Odeslatod Path » 07.07.11 9:37 (Čt)

Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)


Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.