Čísla požadavků. A já můžu sledovat stav zapracování podnětu. Bez přihlášení jsem to nezkoušel, ale pokud to půjde, může kdokoliv mrknout, co je teď v 2012.10 jinak od reality. Takže i když to Navteq zítra nezapracuje, tak lidi z fora můžou mít info, co je reportováno za změny.
Vztahuje se na tuto mapu (NT 2012.10) Lifetime, nebo jde o zcela jiný produkt? Mám v 1490T mapu 2011.40 a nabízí mi to aktualizaci na 2012.10, ale pouze za peníze. Bude nějaká 2011.50? Díky za odpovědi.
...2011.50 nebude, protože 2012.10 je nástupce 2011.40. Do roka jsou 4 aktualizace. Pokud máte zaplacený Lifetime, tak máte aktualizaci CitiNavigatoru zdarma vždy na aktuální verzi. ...pokud jsem napsal něco špatně, tak mě jistě kolegové opraví
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Kupoval jsem 1490T s LifeTime, takže by tam měl být. Ale v nabídce aktualizací se mi objevuje pouze toto: http://dl.dropbox.com/u/466997/x/garm.png Mám možnost mapu pouze koupit a nikoliv zdarma stáhnout
Ježiš, já jsem nemehlo, neměl jsem vůbec aktivovanou kartu Lifetime. Myslel jsem, že stačí registrovat přístroj Takže stížnosti beru zpět a omlouvám se
Zkušenost: Nějaký čas jsem se CNEU 2012.10 jezdil v Chorvatsku a nenarazil jsem na žádný zásadní problém. Ve Slovinsku chybělo pár kruhových objezdů a na komunikacích nižších tříd sem tam chyběl indikátor rychlosti. Je fajn jezdit s jedinou bezešvou mapou...