Stránka 1 z 1

Garmin 1490T

OdeslatOdesláno: 19.04.11 18:24 (Út)
od robis
Zdravim
sem cerstvym majitelem tohoto pristroje, provedl sem na nem upgrade firmware vcetne map CN dale sem aktivoval Atlas Czech 2011 a Topo 2010.
Atlas Czech 2011 a Topo 2010 jsem nahral do pristroje pomoci programku mapsource.

Muj dotaz zni jak pak v navigaci aktivuju dane mapy? Na byvalem IGO ktere sem mel v mobilu jsem si podklady volil, bohuzel zde v menu jsem nenasel zadnou volbu.

Za radu predem dekuji.

Re: Garmin 1490T

OdeslatOdesláno: 19.04.11 19:11 (Út)
od Pavel M
Nástroje -- Nastavení -- Mapa -- Info (dole v liště) -- vybrat mapu.

Pokud tam mapa není, tak viewtopic.php?f=6&t=1298&start=20 třetí příspěvek odspoda a dál...

Re: Garmin 1490T

OdeslatOdesláno: 19.04.11 19:24 (Út)
od robis
dekuji mockrat pod info me to nenapadlo hledat