Stránka 7 z 8

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 14.05.11 11:47 (So)
od Crotch
Jak zjistím, že program 1300to1350.rar je po instalaci funkční. Díky za odpověď.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 15.05.11 0:08 (Ne)
od Path
Co myslíte tím, jestli je program funkční? Pokud myslíte updater, tak ten funkční je. A pokud máte na mysli, změny v nuvi, tak to už zjistíte sám. Zobrazení řazení v jízdních pruzích není zase tak nepřehlédnutelné.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 21.06.11 10:39 (Út)
od SWN_Moravia
Neztratím touto úpravou 1300=>1350 záruku ? Resp. je to nejakým způsobem vratný proces? Mám prakticky funglovku Nüvi 1300 ČR Lifetime Plus.
Nezmění mi to údaje v přístroji ohledně registrace v mém účtu MyGarmin.com??
A pokud v budoucnu přes web provedu aktualizaci software ( = čili asi firmware ) nedojde ke "ztrátě" této úpravy??

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 22.06.11 7:01 (St)
od Garmin OC Letňany
Když úpravu provádíme my tak o záruku nepřicházíte - pokud si to nahráváte doma tak na to Vám musí odpovědět Galloway :) Každopádně to vratný proces je. Registraci na my.garmin.com to nijak neovlivní a aktualizace firmwaru tyto změny vrátit neumí takže o řazení na pruhy již nepřijdete.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 22.06.11 9:06 (St)
od Galloway
Pokud závada, kterou budete reklamovat nebude softwarového charakteru, bude reklamace uznána.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 30.07.11 17:52 (So)
od Cuba Libre
Nevíte jestli se nechystá Atlas Czech 2011 NTU, tedy unicode s diakritikou? Přijde mi hrozný, že mapa od Garminu už diakritiku má a CZ produkt ne.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 30.07.11 19:17 (So)
od Pavel41
Chtěl bych se naivně zeptat, jak je zakotvena ta služba LifeTime ? Totiž: při downgrade FW z 5.40 zpět na 5.10 se mi trochu změnila nabíhací obrazovka. Původně tam byla hláška " Tato navigace obsahuje doživotní bezplatnou aktualizaci mapy ATLAS CZECH " (za doslovnost neručím), která zmizela - nuvi nabíhá jen s plaketou Garmin (zůstalo to "bezpečnostní varování") - načtení map a pak už hlavní stránka. Takže - LT je zaregistrována k mapě (tím odemykacím kódem), k nuvi (jeho ID) nebo k tomu Registračnímu kódu mapy (na krabici) - nebo byla nějak vázána k tomu SW, který se projevoval tou "hláškou" (doufám, že ne!).
Snad to není OT v tomto sektoru (omylem jsem tímhle dotazem zaneřádil sektor FW... :oops: ).

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 30.07.11 20:19 (So)
od Galloway
Registrace Lifetime AtlasCzech je vázána na ID a SN přístroje + registrační kód mapy. Úvodní obrazovka na to vliv nemá, při přehrání firmware může dojít k její změně.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 31.07.11 8:50 (Ne)
od Pavel41
Děkuji za vysvětlení.

Re: Atlas Czech 2011NT

OdeslatOdesláno: 02.08.11 14:43 (Út)
od foibos
Rád bych se zeptal na možnost separátního užívání mapy Adresy v2 bez Atlasu Czech 2011NT. Mám starou dobrou 765T, kde chci mít Adresy jako nadstavbu k CN pro vyhledávání adres v ČR. Jak jsem pochopil, Adresy se tentokrát neinstalují samostatně jako v1, ale jsou přímo součástí Atlasu? Anebo jak to vlastně je? :disorder: