Atlas Czech 2011NT

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod djbrouk » 19.04.11 12:57 (Út)

Tak už je to v pořádku,je tam všechno,díky moooooc za rady. :D :)
djbrouk
 
Příspěvků: 15
Registrace: 08.02.11 20:14 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Tarabys » 20.04.11 15:17 (St)

path> Tedy ještě jednou. Různě pojmenované mapsety můžete mít pouze v navigaci (v přístroji - ne na kartě). Na paměťové kartě můžete mít pouze gmapsupp.img. Nic jiného kromě gmapsupp.img se z karty nenačte.

To ale není pravda. Mám Nuvi 1300 (která se od 1350 v zásadě neliší) a na kartě ve složce X:/map mám několik .img souborů (přejmenovaných) a všechny mi přístroj bez problémů načte a všechny jsou funkční...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.tarabys.blogspot.com
Obrázek uživatele
Tarabys
 
Příspěvků: 18
Registrace: 20.04.11 15:13 (St)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Path » 20.04.11 15:27 (St)

Jo, to je možné, že se to s některou verzí firmware změnilo. Teď nemám po ruce 13xx, ale když to tvrdíte, bude to pravda.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Tarabys » 20.04.11 17:24 (St)

No mám v ní verzi 5.1 a myslím, že to šlo i před upgradem se starší verzí se kterou jsem jí koupil. Myslím, že tato 13xx serie je velice povedená a dobrá na poměr výkon/cena.
Dokonce mám na ní i úpravu, která "zfunkční" Junction view, řazení do pruhů a náhled značky s povolenou rychlostí jako je tomu u vyšších tříd... :bigwink:
Ale to když tak patří do jiného tématu...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.tarabys.blogspot.com
Obrázek uživatele
Tarabys
 
Příspěvků: 18
Registrace: 20.04.11 15:13 (St)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Path » 21.04.11 0:52 (Čt)

No joo, teď si vzpomínám, že už jsem v minulosti právě po úpravě 1300 umístil složku JCV do rootu SD karty a vše chodilo. Dokonce jsem to tady i v minulosti zmiňoval... Už jsem toho měl v ruce tolik, že začínám ztrácet přehled...

EDIT: A když už jste zmínit úpravu nuvi 1300... Vím, že na zahraničích fórech vykuchali čínský fw, aby z nuvi 1300 udělali nuvi 1350 s poměrně krkolomnou úpravou loga. Nějaký čas jsem měl morální problém se zveřejněním vlastní úpravy, ale když je objem prodeje nuvi 1300 daleko vyšší než nuvi 1350 a navíc se s nuvi 1300 distribuuje Atlas 2011, který plně podporuje řazení do jízdních pruhů, proč finanční obrat trochu nepodpořit... Trochu Garmina poškádlíme. Ať se chytne za nos.

Tady je update, který na nuvi 1300 zprovozní funkce, které má nuvi 1350. Vnitřní paměť se tím samozřejmě nezvětší. Po aktualizaci je nutné odpojit kabel a nuvi vypnout přidržením tlačítka na cca 8 sekund.

Aktualizační program není dotaženej úplně do finální podoby, ale chodit by to mělo.

1300To1350.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Garmin OC Letňany » 21.04.11 17:34 (Čt)

Pro ty z Vás co si na zásah do firmware navigace netroufají doma tak můžete přijít do Letňan na prodejnu. Počítáme to ale jako přehrání software navigace za 100Kč 8o) Upravený software přidá podporu pro řazení do jízdních pruhů, zobrazení rychlostních limitů na silnicích (funguje s mapou Evropy) a JCV (opět jen s mapou Evropy).. Použitelné je to i na nuvi 1410 prodávanou před uvedením mapy ATLAS 2011
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod srubik » 23.04.11 17:20 (So)

Na webových stránkách garmin.cz je uvedeno, že nüvi 1410 ČR Lifetime disponuje asistentem řazení do jízdních pruhů, ale že to platí jen pro přístroje zakoupené po 1.4.2011.

Znamená to, že když jsem přístroj zakoupil v březnu 2011, tato funkce nebude k dispozici ani v nějaké pozdější verzi firmwaru stažené přes WebUpdater?
srubik
 
Příspěvků: 3
Registrace: 23.04.11 17:17 (So)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Garmin OC Letňany » 23.04.11 21:41 (So)

Ano je to tak. Pokud jste navigaci zakoupil u nás v Letňanech tak Vám řazení do pruhů dohrajeme zdarma. Pro přístroje zakoupené jinde za poplatek 100Kč.
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod srubik » 24.04.11 10:54 (Ne)

Děkuji, mám ještě dva dotazy:
1) Řazení do pruhů dohrajete na prodejně na počkání?
2) Když si u vás nechám řazení do pruhů dohrát a potom někdy později stáhnu novou verzi firmwaru přes WebUpdater, o řazení do pruhů zase přijdu nebo v navigaci zůstane?
srubik
 
Příspěvků: 3
Registrace: 23.04.11 17:17 (So)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Purple » 24.04.11 12:07 (Ne)

Já bych chtěl vnést trochu střízlivosti do všeobecně nadšených komentářů Atlas 2011. Za prvé, nepozoruji tak velký (k lepšímu) rozdíl v grafice CNE 2011.40 a Atlas 2011 (možná to je navigací - mám 1490tku). A také se nijak zvlášť nezlepšila vlastní mapa Atlasu - už v minulosti jsem k svému zděšení zjistil, že mapy CNE (2010, 2011) pro v řadě míst ČR přesnější než mapy Atlasu (2010, 2011)! Příklad: po instalaci Atlasu 2011 jsem v sobotu vyrazil po Jižních Čechách a hned u odbočky na rybník Rožmberk, která je tam dle mého od dob Jakuba Krčína (křižovatka silnice 24 s cestou 15511 jsem zjistil, že dle Atlasu tam nejde odbočit! Proto jsem se se kajícně vrátil k CNE a budu ji dál využívat (a 690,- Kč za upgrade Atlasu jsem zahrnul mezi vyhozené investice). Jak říká klasik, i špatná zkušenost je zkušenost.
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30
Obrázek uživatele
Purple
 
Příspěvků: 52
Registrace: 14.01.11 8:56 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.