Atlas Czech 2011NT

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod lebka75 » 13.04.11 23:05 (St)

tak po prvních zkušenostech jsem spokojen, dabing od p. Brouska je dobrý a velmi se mi líbí přidané železniční přejezdy a upozornění na ně, to se fakt povedlo
CN Europe NT 2013.10 3D, ATLAS Czech 2012 NT 3D a Adresy CR v2
Obrázek uživatele
lebka75
 
Příspěvků: 47
Registrace: 19.03.10 20:31 (Pá)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod stanley.68 » 14.04.11 17:19 (Čt)

Trošku šok, trošku údiv,čtyřproudovka z Jablonce do Liberce a najednou upozornění na železniční přejezd.A nikde nic.Potom jsem si všiml,že trať křižuje výpadovku pod přemostěním.
stanley.68
 
Příspěvků: 31
Registrace: 27.01.10 17:26 (St)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod freewall » 14.04.11 21:05 (Čt)

Taky jsem to dneska zažil cestou na Ústí - přejezd vedle silnice - no jo no, bod bere nějaké metry v okolí zřejmě bez ohledu na směr nebo zda je přímo na trase. Pak jsem zažil také to, jak tu někdo popisoval, že ty železniční zvonky jsem měl 3x za sebou. Jinde upozornění jen jednou
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod monter » 14.04.11 22:08 (Čt)

Zkuste iízdu z Valmezu do Rožnova, tam to zvoní stále?!?!
Nuvi 3790T LT, CN 2017.10, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, LG G2
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Path » 14.04.11 22:20 (Čt)

stanley.68 napsal:Trošku šok, trošku údiv,čtyřproudovka z Jablonce do Liberce a najednou upozornění na železniční přejezd.A nikde nic.Potom jsem si všiml,že trať křižuje výpadovku pod přemostěním.


Můžete ten přejezd zde označit?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Anders » 18.04.11 9:30 (Po)

Narazil jsem na chybu v Atlas2011, ve vesnici Obory. Atlas 2011 nezvlada odboceni doprava se silnice 18 na 102, ani doleva ze 102 na 18.


Zvětšit mapu

Obrázek

Obrázek
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 248
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod nuvi_joe » 18.04.11 12:13 (Po)

Atlas má "potíže" při výjezdu z vedlejší silnice na hlavní. Děje se to v případě, když odbočujeme vlevo. Loni jsem o této chybě Atlasu informoval výrobce (včetně snímků obrazovky). Atlas to dělá i v případě, že běží v Mapsource.
Co za psí kusy dokáže Atlas vymyslet! Je až s podivem, že v takových situacích často naviguje až za místa, kde by se případně dalo otočit. Obrátku do správného směru naplánuje v úplně nepravděpodobných situacích...
Připadá mi, že Atlas se "bojí" některých křižovatek a snaží se je objíždět po vedlejších silnicích.
nuvi_joe
 
Příspěvků: 124
Registrace: 06.06.09 20:46 (So)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod djbrouk » 18.04.11 18:57 (Po)

Zdravím,jsem začátečník,mám dotaz. :) Kde se volí mapy vím,ale nainstaloval jsem tuhle Atlas 2011,adresy 2,
a nedají se ve volbě najít.Nahrával jsem to na paměťovou kartu.No a když tak,jestli se ty staré mapy dají
smazat a kde.Já našel jen samé soubory obrazů v pc,a v navigaci nenašel nic.Mám na výběr v navigaci teď jen tu mapu CN europe nt 2011,Atlas 2010 a topo czech 3.1,víc nevidím. :frown: Díky za rady,mám 1350 ku. ;)
djbrouk
 
Příspěvků: 12
Registrace: 08.02.11 20:14 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Pavel M » 18.04.11 20:38 (Po)

Tenhle dotaz mi připadá až moc začátečnický ( bez urážky ) na to aby ty mapy v navigaci fungovali. 8o)

"Nahrál jsem na paměťovou kartu" přesně znamená co ??

Mapy jsi instaloval přes MapSource ?
Byly odemčené pro konkrétní navigaci ??
Mapy jsou z origo cédéčka ??

Pokud se nainstalují správně nové mapy, tak se staré automaticky přemažou. :bigwink:
Garmin NUVI 1490TV, NUVI 760, CN 2012.10, Atlas 2011, TopoCzech, TopoSlovakia
Obrázek uživatele
Pavel M
 
Příspěvků: 77
Registrace: 03.03.11 11:18 (Čt)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Path » 18.04.11 22:03 (Po)

djbrouk napsal:... ale nainstaloval jsem tuhle Atlas 2011,adresy 2 a nedají se ve volbě najít.


Pro nuvi 1350 nemusíte Adresy v2 dohrávat. Jsou už zahrnuty v instalované mapě Atlas 2011 a váš přístroj je plně podporuje.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a žádný návštěvník.