Atlas Czech 2011NT

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod mr.mates » 07.04.11 6:44 (Čt)

Ahoj všem,
neví někdo, zda tedy bude možno Atlas Czech 2011 NT zdarma aktualizovat z nedávno zakoupeného (přibaleno k 3790-tce) ATLAS Czech 2010 NT (registrace 11.3.2011) a pokud ano, pak kde a jak :bigwink: ? Zkoušel jsem prohledávat garmin.cz, ale nějak mě tato odpověď míjela :oops:
Dík za odpověď. 8)
mr.mates
 
Příspěvků: 130
Registrace: 08.06.09 23:31 (Po)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Path » 07.04.11 7:54 (Čt)

Všechny informace jsou na garmin.cz uvedené: http://www.garmin.cz/produkty/mapy-soft ... republika/

Upgrade: http://www.garmin.cz/produkty/mapy-soft ... azeni.html

A z této stránky: Všechny registrace předchozích verzí mapy ATLAS provedené po 1.2.2011 mají k dispozici bezplatný upgrade na verzi 2011. V ostatních případech je potřeba pro přechod na verzi 2011 zakoupit tento upgrade.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod mr.mates » 07.04.11 8:39 (Čt)

Děkuji,
tak tady jsem to tedy nehledal. Spíš jsem koukal po mých registrovaných mapách a nějakém odkazu.
mr.mates
 
Příspěvků: 130
Registrace: 08.06.09 23:31 (Po)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Meli » 08.04.11 20:39 (Pá)

Tak jsem měl možnost se s mapou projet Havl. Brod- Tachov - Karlovy Vary a zpět. Musim říct, že mne hodně zklamalo, že neukazuje rychlostní limity. Jinak graficky super. Funkci RDS-TMC jsem nemohl posoudit, protože jsem jel zrovna v době s krásně plynulym provozem tak nic nehlásila... Jinak řazení do pruhů je docela dobrý - místama lepší než aktuální city navigator 2011.40. Ale jel jsem i přes několik uplně stupidních chyb, jako že místo rovně, mne mapa vedla přes parkoviště po levé straně silnice, nebo v Havlíčkově Brodě z Pražský na Masarykovu uplně nahoře nedokázala odbočit a hnala mne kolem Benziny proti směru hodinových ručiček přes zákaz odbočení - prostě nesmysl...

Takže už kvůli rychlostním limitům tohle nebude mapa pro mne... no třeba v příští verzi...
LEGEN... wait for it ...DARY!
Obrázek uživatele
Meli
 
Příspěvků: 66
Registrace: 13.10.09 11:41 (Út)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Pavel M » 08.04.11 21:00 (Pá)

Atlas 2011 právě testuju a vypadá vzhlednější než CN2011, dokonce řazení do pruhů je daleko dokonalejší než v CN2011.
Bohužel, a to je pro mně asi největší problém, neukazuje rychlostní limity.

Takže ač nerad, budu se muset vrátit i v ČR k CN2011. Škoda, hodně jsem se těšil, že Atlasem natrhnou pr...l C.Navigátoru, alespoň u nás v Čr. :oops:
Garmin NUVI 1490TV, NUVI 760, CN 2012.10, Atlas 2011, TopoCzech, TopoSlovakia
Obrázek uživatele
Pavel M
 
Příspěvků: 77
Registrace: 03.03.11 11:18 (Čt)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Garmin OC Letňany » 09.04.11 0:27 (So)

Řazení do pruhů funguje opravdu dokonale i na malých městech - naprosto dokonalé to je ve spojení s nějakou upravenou verzí firmware kdy je dvojí ukazatel řazení - jeden ukazuje řazení na nejbližší odbočce a duhý pořet pruhů v místě kde zrovna projíždí auto. Rychlostní limity já osobně nepovažuju za tak důležité - ono je lepší koukat na značky kolem sebe a ne na obrazovku navigace :)
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Pavel M » 09.04.11 15:32 (So)

Jasně že je lepší koukat na značky, ale někdy se prostě stane, že jedeš třeba ve vesnici, která je dlouhá třeba 7km (bez baráků) a najednou si říkáš "neminul jsem už konec obce ??". Tak na to šlápneš a ejhle - červenej terčík, nebo baterka a je vymalováno - neminul :D
A v těhle případech je tenhle pomocník naprosto nenahraditelnej !
Nehledě na rozdílný omezení rychlostí v zahraničí (teď mluvím o CN), kdy jsem minulej tejden přejížděl několikrát hranice a vždycky mi dal CN vědět, kolik je v té zemi rychlostní limit v obci a mimo obec ;)
Garmin NUVI 1490TV, NUVI 760, CN 2012.10, Atlas 2011, TopoCzech, TopoSlovakia
Obrázek uživatele
Pavel M
 
Příspěvků: 77
Registrace: 03.03.11 11:18 (Čt)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod Romstar » 09.04.11 15:57 (So)

Zdravím,
jo jo souhlas! Myslím, že nemám žádný bod za překročení rychlosti, ale když jsem byl v Německu tak mě bliknula ptačí budka, protože jsem si vůbec nevšiml, že jsem v obci. Oni Němci používají žluté a u nás je to cyklotrasa tak jsem to vůbec neregistroval.
Příští týden jedu zase do Německa a můj nový Garmin Asus M10 limity zobrazuje na rozdíl od mé Nuvi 660 kterou si pro jistotu vezmu sebou, protože je to ,,držák,,ale kdyby tehdy ten limit zobrazila tak jsem nemusel prožít ten šok z blesku. :)
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod lebka75 » 13.04.11 8:34 (St)

nevím co, ale něco jsem poplet, nainstaloval jsem si Atlas czech 2011NT, mapa v navigaci je, ale když zadám aby mi to našlo nějaké město, tak nic nenajde, předchozí uložené body ukáže bez problému, ale když chci najít místo podle adresy, tak nic, předchozí Atlas Czech 2010NT mi šlapal bez problému
CN Europe NT 2013.10 3D, ATLAS Czech 2012 NT 3D a Adresy CR v2
Obrázek uživatele
lebka75
 
Příspěvků: 47
Registrace: 19.03.10 20:31 (Pá)

Re: Atlas Czech 2011NT

Odeslatod lebka75 » 13.04.11 9:01 (St)

tak jsem to všechno smazal a začal úplně od začátku a povedlo se, takže začínám zkoušet Atlas Czech 2011NT
Naposledy editoval Path dne 14.04.11 15:39 (Čt). Počet editací: 1x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
CN Europe NT 2013.10 3D, ATLAS Czech 2012 NT 3D a Adresy CR v2
Obrázek uživatele
lebka75
 
Příspěvků: 47
Registrace: 19.03.10 20:31 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.