Stránka 2 z 7

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 17.11.10 23:10 (St)
od mlog
Když už je tu založené vlákno k této mapě, tak by mě zajímalo, jak je to u ostatních. Nechal jsem si stáhnout aktualizaci mapy jak do přístroje tak do PC a bohužel je u mě v Mapsource zase roztažená, jak to bývalo u dřívějších verzí tohoto programu. A to teď používám nejnovější MapSource, verze 6.16.3. V této verzi jsou všechny mapy, včetně CNUE 2011.10 i 2011.20 v pořádku a 2011.30 roztažená.
Dělá to taky někomu?
Jinak díky za upřesnění, jaký soubor .jcv patří do 3790. Nevím sice proč, ale suverénně mi to totiž při aktualizaci stáhlo soubor D1281070A.JCV. S novým souborem D2504020A.JCV mě to dneska překvapilo ukázáním náhledu na plzeňské dálnici a sjezdu na R1 a v pondělí na D1 ven z Prahy a sjezdu na Kunratickou spojku.
Díky ještě jednou.

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 3:33 (Čt)
od Path
Ano, tato verze mapy je opět roztažená.

Do nuvi 3790 patří soubor D2504020A.JCV

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 3:34 (Čt)
od Path
Aktualizoval jsem informace o mapě 2011.30 v prvním příspěvku.

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 9:56 (Čt)
od Fyla
Po updatu na 2011.30 v me 3790 zmizela 3D vrstva budov a nejsem absolutne schopen ji tam dostat zpet. Pri pokusu o znovu stazeni mapy uz neni v interni pameti dost mista. Smazal jsem tedy hlasove ovladani, reinstal mapy se zdaril, ovsem opet bez 3D. Obnoveni map installem (mapsource) me 3D vrstvu taky nevratilo. Od dodavatele jsem mel predinstalovanou 2011.20, Topo 3 a Atlas 2010 + Adresy v1. Atlas jsem do ted nijak nevyuzival. Topo bych chtel zachovat. Zatim nemam zadnou SD kartu, pokud by to vsak vyresilo problem, klidne ji poridim. Mate nejaky napad? predem dekuji

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 13:00 (Čt)
od Path
Z MapSource 3D vrstvu nenainstaluje, k tomu musíte využít instalátor s aktualizací mapy. Pokud jste zatrhnul volbu ponech soubory v PC, pak se zkuste podívat do tempu, jestli tam 3d vrstva není.

U Windows 7 je temp zde: C:\Users\<uživatel>\AppData\Local\Temp\

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 13:52 (Čt)
od Fyla
Co bych mel konkretne hledat? Popripade kam to nahrat v navigaci?

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 19:18 (Čt)
od Path
Hledejte soubor gmap3d.img a ten zkopírujte do navigace do složky .System\

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 20:09 (Čt)
od Fyla
GMAP3D.IMG se v dane slozce v navigaci jiz nachazi. Problem musi tedy byt nekde jinde...

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 22:49 (Čt)
od Path
To už jste psal, proto ho zkuste najít ve složce C:\Users\<uživatel>\AppData\Local\Temp\ a do navigace ho nakopírovat.

Re: City Navigator Europe 2011.30 NT

OdeslatOdesláno: 18.11.10 23:31 (Čt)
od Garmin OC Letňany
Jakou velikost má soubor umístěný v navigaci? Mě se nějakým způsobem poškodil a jeho velikost namísto 368MB bylo cca 90MB. Doporučuju provést scan disku - opravit chybné soubory, vymazat původní soubor z navigace a provést znovustažení mapy z my.garmin.com . Pokud najdete 3D budovy v TEMPu jak psal PATH, tak si tím můžete ušetřit spoustu času :-D