Problém s nahráním map Topo Czech 3

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Problém s nahráním map Topo Czech 3

Odeslatod Duracell79 » 15.08.10 11:07 (Ne)

Zdravím, máme takový problém. Zakoupila jsem Garmin Oregon 450 bez SD karty a k němu mapy Topo Czech 3 na CD.
S registrací a s nahráním map do PC nebyl problém, ovšem když je chcem nahrát na zakoupenou SD kartu, tak se to v druhé fázi zastaví na 17% a píše to hlášku "Nastal problém při kominikaci s datovou kartou. Časový limit semaforu vypršel".
Nevíte někdo co s tím?? Obrázek
Předem děkuji Duracell
Duracell79

Registrace: 15.08.10 10:45 (Ne)

Re: Problém s nahráním map Topo Czech 3

Odeslatod Garmin OC Letňany » 17.08.10 0:56 (Út)

Já bych asi zkusil kartu naformátovat a otestovat. Mapy nahráváte přes čtečku a nebo přes navigaci?
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP

Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Problém s nahráním map Topo Czech 3

Odeslatod chip.cz » 18.08.10 15:50 (St)

Duracell79 napsal:Zdravím,....... když je chcem nahrát na zakoupenou SD kartu, tak se to v druhé fázi zastaví na 17% a píše to hlášku "Nastal problém při kominikaci s datovou kartou. Časový limit semaforu vypršel".
Nevíte někdo co s tím?? Předem děkuji Duracell

Nepíšete totiž jak mapu nahráváte. Nevím jak u Oregonu, ale u nüvi se mapa nahrává z mapsource. Instalací mapy do PC se mi nainstaluje i mapsource, kde musím mapu odemknout a potom označit ty regiony,(popřípadě celou mapu)kterou chci mít v GPS. Formátovat sd kartu možno zkusit, ale pozor, neuklepnout se a nezformátovat vnitřní paměť přístroje. Pro jistotu udělat zálohu souborů adresáře GPS.
Obr. MapSource: 1=Nástroj mapa.....2=Odesílání do nüvi, kartu, nebo čtečku.
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Obrázek uživatele
chip.cz

Registrace: 16.03.09 15:45 (Po)

Zpět na Garmin: Mapy