Atlas Czech 2010 NT

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 17.06.10 11:47 (Čt)

A nekdo vas nuti? Tak si ten update proste neporizujte... Ja mapu atlas nepouzival ani v dobe city navigatoru 2008 ... no, a na druhous tranu jsou jedinici, kteri dodnes tvrdi, ze city navigator je na nic, ze je porad taha po nejakych vesnicich a po polnich cestach .. a ti proste budou jezdit s atlasem z principu... :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 677
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod Romstar » 17.06.10 12:42 (Čt)

Zdravím, já jsem si zase Atlas včera nainstaloval, protože jsem si CN 2010.30 smazal z pc (zbrkle) a Atlas použiji v Praze, aby mě CN 2011.10 netáhl na Pražský okruh.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod freewall » 28.06.10 7:24 (Po)

Tak jsem si včera pěkně zanadával na CN, když mne navedl na kruhový objezd teprve ve výstavbě někde u Kunratic, nakonec jsem byl tád, že mám Atlas
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod pavel.pola » 24.07.10 3:16 (So)

Tak jsem si koupil ten upgrade Atlas Czech 2010 NT. Chci odemknout mapu, zadám kód z CD, chce to po mě kód původní mapy, ale kde ho vzít? Ten, co jsem dostal k navigaci (TOPO 3 Czech PRO) samozřejmě nefunguje, i když jeho součástí byla i mapa Atlas Czech 8.1 NT. Netušíte někdo, kde udělali soudruzi z NDR chybu? ;-)

Díky.
pavel.pola
 
Příspěvků: 3
Registrace: 24.07.10 3:13 (So)

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod Romstar » 24.07.10 10:55 (So)

Zdravím, já to dělám tak, že se nejprve přihlásím výrobním číslem gps a původní kód si zkopíruji a teprve potom zadávám kód upgrade. :-)
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod pavel.pola » 24.07.10 11:14 (So)

Romstar napsal:Zdravím, já to dělám tak, že se nejprve přihlásím výrobním číslem gps a původní kód si zkopíruji a teprve potom zadávám kód upgrade. :-)

To si nerozumíme. Já nemám problém zjistit odemykací kód původních map, vidím i licenční číslo mapy TOPO3 Pro, ale v tom přehledu licencí chybí licenční číslo pro Atlas 8.1, kterou jsem dostal zároveň s TOPO3 Pro. A zdá se, že upgrade na Atlas 2010 vyžaduje právě tu licenci, jako kdybych si kupoval mapu Atlas 8.1 samostatně.
pavel.pola
 
Příspěvků: 3
Registrace: 24.07.10 3:13 (So)

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod Romstar » 24.07.10 12:29 (So)

V tom případě je Registrační číslo mapy Atlas stejné jako u Topo.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod pavel.pola » 24.07.10 20:21 (So)

Romstar napsal:V tom případě je Registrační číslo mapy Atlas stejné jako u Topo.


No a to mi právě nefunguje.
pavel.pola
 
Příspěvků: 3
Registrace: 24.07.10 3:13 (So)

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod Romstar » 25.07.10 8:49 (Ne)

V tom případě cerny@garmin.cz
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 2010 NT

Odeslatod Path » 25.07.10 9:46 (Ne)

Správně je ta adresa mapy@garmin.cz.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.