od eidz » 17.06.10 7:16 (Čt)
Tak jsem konečně provedl upgrade na CN 2011.10.
Změny - už z uživatelského účtu netaháte 3,9 GB dat. Ale cca 4 MB instalátoru. Ten spustíte. Pokud nemáte (neměl jsem), tak se stáhne aktualizace NetFrame - cca 100 MB.... nainstaluje se. Samozřejmě se instalační proces na nic neptá a stahuje a instaluje natvrdo.... ehm.
Pak spustíte znovu instalátor, zase něco stáhne a konečně máte před sebou uživatelské rozhraní. Můžete si zvolit, kterou část Evropy chcete stáhnout. Bohužel bloky jsou dané, ale pokud chcete jen ČR, jde vybrat takový "balíček", kde máte ČR a nejbližší okolní státy. Nebo zvolíte všechno. Zajímavá volba, to je dobrý krok.
Pak kam se to má instalovat a jestli aktualizovat PC, navigaci nebo obojí.
Dáte aktualizovat a stáhne si to tolik GB, kolik map jste zvolili. Pak provede aktualizaci. U mě 2x aktualizace skončila s chybou - v navigaci mapa je, není tam 3D mapa a v PC nová mapa není. Navíc, pokud chci aktualizovat jen MS na druhém PC, tak musím znovu stahovat GB dle map, které chci aktualizovat. Zde předchozí verze instalátoru byla lepší - jednak 100% fungovala, a když už jsem 3,5 GB stáhnul, tak jsem aktualizovat všechny navigace ve firmě.
Garmine, Garmine, bude někdy update CN fakt uživatelsky příjemný a 100% funkční? Vždyť když už jednou stáhnu 3,5 GB dat, tak proč na druhém PC to musím stahovat znovu????
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost