Jak na prodej navigace???

Vaše poptávky a nabídky

Jak na prodej navigace???

Odeslatod Baron » 05.04.12 16:10 (Čt)

Dobrý den.
Zakoupil jsem navigaci 1390T Lifetime. Bohužel jsem zjistil až během týdeního používání, že není pro mé účely vhodná (neumí trasy). Ted už mám i přístroj 1490T Lifetime, který trasy umí a rád bych tu 1390T prodal.
Přístroj je ale už registrován a aktivován. Mohli by jste mi prosím poradit jak přístroj "odregistrovat" aby zmizel z mého Garmin účtu a nový majitel ho mohl zaregistrovat na svůj účet i tím pádem na něj přešly i všechny mapy a licence, které jsou s přístrojem svázané? Samozřejmě nový majitel dostane kompletní balení jako z obchodu se všemi kódy.
Moc děkuji za Vaše rady.
Baron

Registrace: 02.04.12 15:27 (Po)

Re: Jak na prodej navigace???

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 06.04.12 19:07 (Pá)

Přístroj jde normálně odregistrovat přímo v my.garmin.com - po jeho odregistraci ho následně zaregistruje nový uživatel.

Pokud ale vše funguje tak, jak garmin avizuje, tak uz se mu neobnovi lifetime - ten by měl být vázán jen na prvního majitele a při přeregistraci zmizet. nicméně nevím, jak je to u těch přístrojů, které mají lifetime už od výroby a nemají ho dodatečně.

když jsem před časem prodával jednu navi s live timem, tak to shodou okolností vyšlo tak, že to byla v tu c hvíli moje jediná navi od garmina (většinou jsem měl souběžně dvě), tak jsem novemu majiteli predal prihlasovaci udaje na my.garmin a mel to bez problému.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Zpět na Garmin: Bazar (koupím / prodám)