StreetPilot III

Vaše poptávky a nabídky

StreetPilot III

Odeslatod Rohlick » 31.07.10 10:03 (So)

StreetPilot III , držák do auta, napájecí kabel včetně reproduktoru 12V , karta 256MB a další příslušenství, MapSource City Select, nabídněte. Perfektní přístroj pro offroad nebo motooffroud. Mapy topo přidám ( Czech, Slovakia,Austria,Adria...).
Rohlick

Registrace: 31.07.10 9:22 (So)

Re: StreetPilot III

Odeslatod Path » 02.08.10 2:34 (Po)

StreetPilot III kluci z offroadu opravdu používají. Určitě zkuste i ostatní inzerce, třeba se někdo ozve tam.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: StreetPilot III

Odeslatod Mendy » 29.09.11 14:24 (Čt)

Dobrý den, hledám na webu něco ohledně STREETPILOT III a náhodou jsem narazil na vaši poptávku.
Mám kompletní sadu i s držákem na motorku od Touratechu včetně original CD Citynavigator a Mapsource.
Jaksi s tím asi neumím pracovat a po nějakých záhadných manipulacích u rádobyznalých kamarádů mi to už nejde rozchodit tak jak to chodilo předtím. Dřív mi jela ČR až na nové komunikace dobře a zahraničí - 19 států- docela obstojně. Te´d mi zahraničí sice jede a ČR jaksi ne - jenom hlavní tahy.
Buďto bych s tím tedy potřeboval pomoci a naučit mně s tím pracovat nebo se toho zbavím a prodám to komplet a pořídím si novou navigaci.
Jestli mi můžete pomoci případně máte zájem o odkup tak se mi ozvěte. Díky Mendy

kormendyjiri@seznam.cz
Mendy

Registrace: 29.09.11 14:13 (Čt)

Zpět na Garmin: Bazar (koupím / prodám)