Koukám že se potvrdilo moje upozornění z 16.07.08 22:06 (St) na chybný firmware verze 3.10. Navigace se vypínala po zahlášení hlasových úkonů a to nepravidelně.
Zpětně jsem tehdy nainstaloval firmware 3.00 a pohodička. Najezdil jsem především po Maďarsku + Slovensku během 10 dní na 2600 km s mapou CityNavigator NT v2008 + měl instalovanou mapu Atlas 7 NT + TOPO Czech 1.2. Nezaznamenal žádné problémy.
Po návratu krátce na to přeinstaloval Atlas 7 NT + nově mapu TOPO Czech 2 k tomu zůstává stávající mapa CityNavigator NT v2008 a střídavě jezdím zkušebně na všechny a opět nevidím problémy. během posledních 3 dní přihodil a obnovil celou řadu POI ( včetně okolích států jich tam měl i 107 000 nových zájmových bodů , nakonec prozatím ponechal "jen" asi 60 tis. ) a problémy nevidím. Jen se ještě zmíním že mám maximálně vyčištěnou interní paměť (především díky skvělým návodům od Path, případně dalších zkušených borců na navigace a patří jim za to velké díky co pro nás běžné uživatele dělají).
Celkem mě zaráží, jak jsem tu čet i nějaké dílčí nespokojenosti s firmware 3.00 . Podle Já si myslím že firmware 3.00 by měl být v pořádku. Firmware verze 3.10 se jeví bohužel nějaký dodo (dodělej si doma).