Taky mi to přijde divné... Osobně mi ten FW jeden den neudělal nic Čimice - Praha východ a druhý den se to zaseklo po 100 metrech snad xkrát... na různých místech... cestou z Čimic na Zličín a dál z Prahy ven, tentokrát na západ... Nevím jestli se mi to chce zkoušet znovu a pak se znovu vracet na fw 3.00 a znovu vše nastavovat. Není toho moc, ale je to pruda... Tenkrát jsem měl těsně před dovolenou a nemohl laborovat a testovat.

Mapu jsem měl zaškrtlou jen jednu a zkoušel jsem asi dvě ze tří co mám a u obou se to chovalo stejně... POI body +- pravidelně aktualizuji v loaderu dám vždy nejprve odstranit a pak teprve nahrávám novější... Je možné že jsem se tenkrát trefil do nějaké špatné definice POI... Bohužel si nejsem jist, jestli jsem po downgradu na 3.00 aktualizoval POI, protože pokud ne, tak pak je přece divné, že by stejná verze POI s FW 3.01 "zlobila" a s FW 3.00 "nezlobila"... ??? Zůstavají po downgradu FW POI body, že jo? Nebo se mažou a musejíí se nahrát? Kdybych já to tenkrát nedělal nahonem a pamatoval si to...
A navíc stejné POI body se kterými jsem se já na 760 FW 3.01 kousal sestra na 660FM taky po novém FW (verzi už nevím ale je to ten poslední zatím) jezdila bez problému... To vím jistě...
Já osobně si asi počkám na verzi 3.20... a pak se uvidí... s verzí 3.00 nemám problém...
Těším se na poznatky dalších lidí...