Zdravim vas vlastnim nuvi750 od roku 2007 za celu dobu fungovania s nim nebol ziadny problem az na par zamrznuti

teraz som uz bol nuteny zakupit lifetime 2012 + 4GBPameť nainstalovali mi to v garmin predajni bo mi to neslo

a aj mi dali najnovsi soft 5,30 . aky soft tam bol predtym neviem a je tam aj slovak road mapa
Po cca 1500km navigovania cca 2 trasy s niekolkymi prejazdovymi bodmi z sk-d d-f f-d to zamrzlo ale tak ze po vypnuti a zapnuti len co nacita mapy a zobrazi uvodnu obrazovku sa znova vypne. ked znovu zapnem nabehne a vypne. Pomohol mi len restart
a znova ide dalsich cca 1500km. Mam zapnute naraz obidve mapy aj slovak aj europu nebol s tym pred updatom ziadny problem najazdil som s tym cca pol mil.km a teraz aby som kazdych cca 1500km restartoval po restarte garmin nema moju priemernu rychlost a uz neukazuje presne kedy kam pridem
Downgradoval som teraz na sw4,80 tak uvidim ako to bude fachcit. A este ma trapi chyba pri vypocte trasy do ciela to ale robi stale aj pred update aj po nom napr z uherske hradiste cz do zavazna poruba Sk okr liptovsky mikulas
Inac som z garminom spokojny a dufam ze zo sw4,80 bude uz fungovat normalne
nuvi zdar