nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Pouze informace o aktualizacích firmware pro jednotlivé typy přijímačů.
Pravidla fóra
Pouze pro příspěvky oznamující novou verzi firmware. Ostatní diskuze bude odstraněna.

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Path » 25.07.11 23:22 (Po)

Stáhnete si GCD soubor této verce a přetáhnete ho na ikonu aplikace WebUpdater. Po spuštění nuvi potvrdíte akci downgrade (instalace staršího sw).
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Decathlon346 » 26.07.11 14:33 (Út)

Děkuji.
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Pavel41 » 27.07.11 18:00 (St)

Path napsal:Stáhnete si GCD soubor této verce a přetáhnete ho na ikonu aplikace WebUpdater. Po spuštění nuvi potvrdíte akci downgrade (instalace staršího sw).

Zdravím, jsem nováček - mám stejný problém s v. 5.40, ale ať přetahuji stažený GCD soubor na ikonu WebUpdateru jak chci, sále mi po připojení nuvi hlásí, že mám nejnovější FW a nikde nevidím nabídku downgrade... asi dělám něco špatně?
Prosím o pomoc.
Pavel41
 
Příspěvků: 7
Registrace: 24.07.11 20:12 (Ne)
Bydliště: Rakovnicko

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Decathlon346 » 27.07.11 18:50 (St)

Mě se to zobrazilo až po odpojení na obrazovne navigace, tak jsem dal možnost, že chci nainstalovat starší software a vše proběhlo bez problémů.
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Pavel41 » 28.07.11 19:11 (Čt)

Decathlon346 napsal:Mě se to zobrazilo až po odpojení na obrazovne navigace, tak jsem dal možnost, že chci nainstalovat starší software a vše proběhlo bez problémů.

To je právě ten podstatný detail :oops: ... pokud zůstává nuvi připojený, WU chce cpát jedině "poslední aktualizaci" - nechápal jsem, že přetažením ("připnutím k WU") je už nuvi připraven dát volbu FW... tedy díky za kopanec správným směrem! :)
(Jak jsem už poděkoval v SZ...)
Pavel41
 
Příspěvků: 7
Registrace: 24.07.11 20:12 (Ne)
Bydliště: Rakovnicko

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Decathlon346 » 29.07.11 19:22 (Pá)

Takovou hlášku jsem tam snad ani neměl, nebo jsem si nevšiml.
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Path » 29.07.11 21:03 (Pá)

Pánové, přímo v záhlaví máte napsáno, k čemu slouží tato část fóra. Další dotazy směřujte do příslušné sekce.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod Dave Luv » 24.11.11 0:12 (Čt)

Firmware 5.70 pro nüvi 13XX / 14XX
- aktualizoval jsem z verze 5.40 a mohu to jen doporučit.
Konečně se zase na mapě zobrazují ikonky oblíbených položek typu domov :)

Soupis novinek ve verzi 5.70 ze stránek Garminu:

Added new Fleet Management Interface features.
Fixed Fleet Management Interface errors.
Added support for Maged, a new Arabic text-to-speech voice language.
Fixed an error that caused TrafficMaster UK subscription to display as 'New Subscription' when using a GTM 25.
Fixed map display errors.
Fixed POI search errors.
Fixed route calculation and display errors.
Fixed an error that caused location information to not appear on the Go! page for certain Points of Interest.

Dave
-----
mapygarmin.wz.cz - volně stažitelné mapy ČR a SR pro navigace Garmin
Obrázek uživatele
Dave Luv
 
Příspěvků: 57
Registrace: 23.11.11 23:52 (St)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod petr1410 » 04.12.11 23:20 (Ne)

Na me nuvi 1410 tento firmware stale nedokresluje nektere casti topomap, stejne jako je prekresluje hodne pomalu, nicmene ale k restartum uz asi nedochazi, ale to jiste nevim, tak dlouho jsem to netestoval, nebot jsem se opet vratil k verzi 5.1
petr1410
 
Příspěvků: 6
Registrace: 21.06.11 20:37 (Út)

Re: nüvi 13xx/14xx [nový firmware]

Odeslatod sunka » 07.12.11 23:52 (St)

Mam 1490TV pouzivam FW5.00.
Po naistalovani FW5.70 cca pred3 dnami a prejazdil som na FW5.70 cez 1000 km asi 3x restart, potom navrat k FW5.00(5.10) ten funguje bezchybne.
Fw 5.70 je pomala, a ked si zvolite prehlad napr.v TOPO z velkou mierkou okamzite je restart.
Uvazujem ze garmin zatial opravuje,co zkazili od 5.20 a nevsimli si ze 5.00 bola dokonala.
Jedine,co je dobre u Fw5.70 nevymaze vam vase nastavenie garmina a nemusi sa nastavovat ani ECO-routeHD.Myslim,ze ECOrouteHD naskakuje trochu lepsie.
sunka
 
Příspěvků: 9
Registrace: 07.12.11 23:31 (St)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Firmware

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.