Sakra s tim tunelem me to melo trknout...to je pravda u tomtomu se o tom nekde psalo ze to dopocitava i kdyz zn. trasa zesedne a signal spdne.
No ted mam 4.60 takze updatuji pres plugin vse co se mi nabidne a zejtra dam vedet.
V info mam toto:
Informace o:nuvi 1350 S3 KP1 V4 LC 4GB
Software version 4.60
Verze softwaru:GPS: 4.30
Text: 3.00 (Cesky)
Klávesnice: Neznámá
Audio: 2.20 (Cesky)
Vim ze jsem pozadu.....uz jsem neaktualizoval vic jak pul roku ne-li dele ale pred tim z 4.20-4.40-4.60 (GPS verzi si nepamatuji) a bez rozdilu...delalo to zkratka furt,tak jsem to prestal resit...a k tomu mi tehdy path napsal ze tzakovy problem nemel a komplet SW byla aktualni prave 4.60
Jinak koukam jak jsem tu dlouho nebyl na tohle:
http://www.garmin.cz/aktualne/aktuality ... armin.html a hlavne ze GARMIN celkem zlevnil za 1.490kc muzu mit vse nejaktualnejsi v pripade 1xxx rady neni v tom nejaky hacek nemusim jeste souhlasit treba s dalsi neco jako smlouva u operatora?
EDIT:23:08
Aktualizace pres WebUpdater dokoncena,zahlasilo mi to "Software vaseho zarizeni byl aktualizovan na verzi 4.90"
Potom dalsi volby zaskrtnul jsem viz. foto,

ostatni ne,cizi jazyky/hlasy nepotrebuji a uz davno sly z 1350ky pryc
Blahove jsem se domnival ze se neco zmeni ale bohuzel,verze SW zustava na stejnych cislech tedy:
GPS: 4.30
Text: 3.00 (Cesky)
Klávesnice: Neznámá
Audio: 2.20 (Cesky)
Moznost prehrat GPSku mi WU nenabidl....je mozne ze je to treba nakoply nevim,tusim ze mi ji to po koupi snad updatovalo ale prehrani ted mi nenabidne a jak to tam napchat rucne netusim....stravim s tim hodiny pokud to jde udelam neco spatne a cip se debere do kremikoveho nebe.
Fakt nevim...prubnu to zitra,pockam na vase reakce a v sobotu pokud v garmin OC Letnany jsou ji hodim na reklamaci a pozadam o zapujceni nahradni....to je taky duvod proc jsem to neudelal davno,navigaci ke sve praci a hlavne CP/CU docela nutne potrebuji.
Naposledy editoval Cheetah007 dne 31.01.11 21:19 (Po). Počet editací: 1x.