zümo 660 [nový firmware]

Pouze informace o aktualizacích firmware pro jednotlivé typy přijímačů.
Pravidla fóra
Pouze pro příspěvky oznamující novou verzi firmware. Ostatní diskuze bude odstraněna.

Re: zümo 660 [nový firmware]

Odeslatod Meli » 22.12.11 20:44 (Čt)

Tak se mi s novou verzí zdá podivný přechod z denního na noční mód. Jsou jen dvě možnosti - buď to blbne, nebo to nově přechází stylem:
Denní mód na nastavený denní jas -> denní mód na nižší jas -> noční mód na stejný jas jako předešlý -> noční mód na nastavený noční jas

Bohužel mi to zatim vždy vyšlo že jsme několikrát bo dobu přechodu z denního na noční musel někde zastavit a navi vypnout (nebo jí alespoň neběžel zdroj napájení, tak nemůžu říct, jeslti se to po opětovnym zapnutí vrátilo z chybného režimu nebo jestli to takhle má fungovat správně...

Má někdo postřehy?
LEGEN... wait for it ...DARY!
Obrázek uživatele
Meli

Registrace: 13.10.09 11:41 (Út)

Odeslatod wilik69 » 22.12.11 21:44 (Čt)

Mám dojem že se mi to nepřeplo při západu slunce a ztlumoval jsem to manuálně. Myslím ale že je displej krapet jasnější-nevím, třeba se mi to jen zdá. Třeba někde přibyla kolonka na zaškrtnutí-menu jsem ještě nezkoumal.
wilik69

Registrace: 12.03.11 21:30 (So)

Odeslatod Meli » 11.01.12 23:59 (St)

dnes jsem na to prisel - nekdo zacal konecne premyslet a funguje to luxusne:

cca 25 minut pred zapadem slunce to postupne ubira jas tak, aby to bylo v okamziku zapadu slunce (a tedy prepnuti z denniho na nocni mod) na polovine nastaveneho rozsahu. pak se to prepne na nocni mod a zase cca 25 minut to leze postupne dolu az na nastavene nocni podsviceni
(takze v realu - kdyz mam na den 100% a v noci 20% tak se to z nocniho na denni prepina v 60-ti % jasu.)

SUPER! - dost mi vzdy vadilo jak to v okamziku prepnuti na nocni rezim okamzite stahlo jas a ja nic nevidel...

Ted jeste jestli nekoho nekdy napadne dodelat zamek displeje ;-)
Obrázek uživatele
Meli

Odeslatod Meli » 10.02.12 23:26 (Pá)

Nová verze 4.50

Changes made from version 4.40 to 4.50:
Updated to comply with France Safety Camera decree.
Fixed an error that caused descriptions to appear incorrectly on the Coordinates review page.
Obrázek uživatele
Meli

Odeslatod wilik69 » 11.02.12 22:00 (So)

Díky za info o nové verzi :-)
wilik69

Odeslatod Meli » 19.07.12 19:04 (Čt)

Vyšel firmware 4.70 (4.60 asi přeskočili...)

Changes made from version 4.50 to 4.70:
Improved the speed of TrackBack route calculations.
Fixed an error that caused the device to freeze when importing routes from gpx files.
Fixed an error that caused a missing key on the Arabic keyboard.
Fixed an error that dropped street names with the Czech text language on the map.
BMW Nav IV only: Fixed an error that prevented the page button from working properly on the Fuel setup page.
BMW Nav IV only: Fixed an error that caused the previously active route to deactivate when the vehicle was restarted.
Obrázek uživatele
Meli

Odeslatod Meli » 11.02.13 18:49 (Po)

Máme tu verzi 4.80

Changes made from version 4.70 to 4.80:
Changed battery charging mode to comply with new California energy regulations.
Fixed an error that caused some SD cards to not be recognized.
Fixed an error that caused the device to shut down with highly-detailed 3rd-party maps.
Increased the length of a route that can be calculated in its entirety.
Obrázek uživatele
Meli

Odeslatod wilik69 » 20.03.13 23:12 (St)

Díky za info :-)
Jsem zvědav jestli se zlepší start s SD kartou jak slibují. Mapy mám na kartě a většinou startuju na dvakrát, protože poprvé nenajedou. Taky by mně zajímalo kdy trošku povýší na další level 3D zobrazení. Používám 2D, protože 3D vypadá jako kdyby to kreslilo 3-leté dítě a ještě vodovkama na mokrý papír. Ve srovnání s Google navigací na Galaxy Note2 při satelitním náhledu by "programátoři" z emeriky zaplakali... (jinak je google navigace hrozná, ale to 3D mají zmáknuté moc pěkně). Jsem ze Zumo 660 pořád trošku rozčarovaný a čekám kdy se chytnou za hlavu a trošku s tím pohnou. Funguje dobře, ale svět je už dávno jinde....
edit: zdá se že 3D se zlepšilo a dá se už používat.Čáry sice pořád nesmyslně tlusté,ale zdá se mi to přehlednější.
Taky mně štve že nikoho doposud nenapadlo dodělat čudlík na náhled trasy. Co vím, tak jde pouze zmáčknout modrou lištu a pak dole náhled. Ale pokud používám náhled s co největší mapou, tak tam lišta nahoře není a tudíž není co zmačknout. Třeba na to je nějaká finta? Nebo existují alternativní firmware kde by se to dalo upravit? Třeba na iGO je jich mraky. Na tohohle garmina asi nic :ohmy:
wilik69

Odeslatod Meli » 03.04.13 18:10 (St)

Verze 4.90

Changes made from version 4.80 to 4.90:
Added AVRCP capability to the Nav IV product.
Fixed an error with the connection to IPhone 4s.
Fixed a communication problem with LIN mounts.
Obrázek uživatele
Meli

Odeslatod Meli » 16.04.14 9:58 (St)

Firmware 5.00

Changes made from version 4.90 to 5.00:

Improved audio when initiating a phone call from the device.
Fixed an issue that prevented music from playing after an extended period of time.
Fixed an issue that could cause the device to shut down when installing updates.
Obrázek uživatele
Meli

Předchozí

Zpět na Garmin: Firmware