Tak upřesňuji a kopíruji to co jsem včera a dnes psal na GC.cz
"Tak si tu během dne občas hraji s Oregonem, a znovu s FW 3.13, a asi jsem už přišel na to proč kolabuje... Jak už jsem psal předtím, tak v neděli mi Oregon umíral už při spuštěném nahrávání trasy. Dnes mi to jen v ruce padalo už při pouhém scrolování mapou nebo někdy i při umístění špendlíku na různá POI. Pak mi došlo, že hromadu z nich tam mám naládováno pomocí POILoaderu a všechna zmíněná POI mám z POI.cz. Tak mne před chvílí napadlo jestli náhodou už nebude chyba v některém z nich, že by se tam u některého mohla vyskytovat diakritika, kterou ovšem Oregon zrovna moc nesnáší... Konkrétní padající POI to nejsou, protože to pokaždé bylo na úplně jiných, a to co nešlo před chvílí, podruhé už zase Oregon zvládnul a tam jsem to kontroloval a diakritika tam není.
Nemáte tedy někdo nějaký tip na utilitku, která by uměla ty zdrojové GPX soubory zkontrolovat a zjistit (případně rovnou správně přepsat ta "špatná" písmena) jestli tam někde není něco takového ? Zrovna mne nic nenapadá a ručně se mi to kontrolovat teda nechce

"
"Mno kdybych nebyl *píp*, tak mne mohlo hned ze začátku napadnout ten GPI soubor z GPS smazat a zjistil bych okamžitě, že chyba je opravdu v těch dohrávaných POI smiley Chjo...
Akorát tedy stále nevím jak se to bude chovat venku při jízdě na kole s tím spuštěným záznamem trasy. Vzhledem k dnešnímu večernímu počasí tady v Praze jsem to vzdal smiley
Oregon se ale teď zatím tváří normálně a chová se způsobně. Uvidíme co bude provádět až ho zase vezmu na výlet

"
"Je ale zajímavé, že ten samý GPI soubor mi s 3.10 fungoval... Takže přeci jenom asi něco s tou 3.13 bude.
Jinak včera export GPX souborů z POI.cz fungoval nějak podezřele. Asi 3 soubory z 6 měly na konci špatnou syntaxi... Na úplném konci má být </gpx> a tohle tam bylo 2x za sebou. On to ale zjistil už sám POILoader a zahlásil chybu, takže jsem to do GPS ani nedostal, nešlo to..."
Nenapadá někoho z vás co se s tím dá dělat ? Ta POI bych tam docela rád zase měl