Hmmm, hezké. A když se klikne na POI, tak navigace k němu něco vypíše? Na 3790 mě točí to, že když procházím mapu, chci vybrat POI a jet k němu, tak to nejde
Tady to funguje bezvadně. Prostředí má dokonce fulltextové vyhledávání napříč celou navigací (dá se zadat adresa, nebo např.: pizza a navigace vyhledá všechny shody). Konečně se jim podařilo udělat software ze kterého jsem nadšený.. Hodně se těším na finální verzi. Když bude čas tak sem hodím i nějaké video jak nové prostředí funguje.
Ozvučené POI nepoužívám, ale v pátek mohu zkusit - včera v noci jsem si hrál opět s českým hlasem a použil jiné nastavení OGG a hle, za celý den se mi nuvi 3760 ani jednou nezadrhla Snad se do konce týdne dostanu i k předělání hlasu Oty Brouska
>Když jsme v tom vláknu na úpravu software tak co takhle myšlenka na software z nuvi 3490 do nuvi 3790 >Bloumal jsem různě ve světě na fórech a všude tvrdí že to nejde.
Zda se, ze tahle myslenka neni nerealna. Mam/muzu to tu trochu rozvest?
Mno... Ať se k tomu vyjádří některý z moderátorů fóra... (Galloway nebo PATH). Já jen prozradím, že ve chvíli kdy jsem psal Vámi citovaný příspěvek tak jsem již ten přístroj měl upravený v ruce.. Oficielně však toto neděláme, protože jde o zásah do firmwaru navigace.