Mělo by se jednat pouze o úpravu jazykového překladu některých položek a TTS. Více vám neřeknu, tento model nemám po ruce. Z vašeho odkazu jsem přesně nepochopil z čeho máte obavu. Samotné aktualizace bych se určitě nebál.
písal som o tom na mobilmanii, pri upgrade z 5.0 a 5.1 mi to ztuhlo ale rozchodilo sa to. ale pri upgrade z 5.1 na 5.2 mi to zmrzlo a vypísalo "System software missing" a pomohol iba servis. Od dverzie 3.9 som nemal problém ... Ďakujem za info
čo to znamená keď pri zapnutí prístrja ma upozorňuje na toto: New Software found. The software is older than your current software. Would you like to continue installing? This will clear all user dada.
Naviguje bezchybne, zatiaľ pri zapnutí potvrdzujem NIE z možností ANO NIE. Mám FW 5.30 nahraný pred cca 2 týždňami. táto hláška sa mi začala zobrazovať týždeň po upgrade.
V zařízení ve složce Garmin (nebo na kartě) máte soubor GUPDATE.GCD se starší verzí firmware. Nuvi jej detekuje a pokud nalezená verze fw nesouhlasí s verzí aktuální, nabídne její instalaci. V tomto případě downgrade. Soubor GUPDATE.GCD odstraňte. Stejný případ platí pro aktualizaci BT SW a GPS SW.
Ďakujem za radu, ale prosím ďalšiu, odstránil som GUPDATE.GCD vypol a zapol Nuvi a stále rovnaká hláška, resetol som cez resetovacie tlačítko ale stále rovnako ten súbor som si zálohoval na disk. Čo mám ešte spraviť?
... jen tahový postřeh - "downgrade" FW jsem dělal u nuvi 350 mnohokrát a i když pokaždé hrozí ztrátou uživatelských dat, tak jsem zatím nikdy o nic (POI,waypointy,obrazky,mp3) nepřišel
POI, MP3 a JPEG by instalátor nikdy neodstraňoval. Jiné je to u waypointů, které sice zůstávají zachovány, ale nemusí to být pravidlem. Stačí, když Garmin přejde na jiný formát nebo ho lehce poupraví a máte po datech. Je to zatím dost nepravděpodobné, ale stát se to může. Proto podobné zprávy berte jako výzvu k archivaci.