Stránka 1 z 2

Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 25.05.13 16:34 (So)
od Piszkos Munkák
Zdravím, po pěti letech odešlo Mio (nenajde satelity) do věčných lovišt. Měl jsem ji odblokovanou používal jsem Igo. Jezdívám mimo jiné i do Řecka, takže potřebuji Evropu. U garminu se mi líbí aktualizace, ale nerad bych si naběhnul na nějakou verzi která má jen částečnou aktualizaci nebo mizerné mapy. Proto bych chtěl požádat o pomoc při výběru. Limit jsem si dal 5000,-
nüvi 50 Europe Lifetime
jaký je rozdíl? Poskytovatel map nebo jen částečný lifetime?
nüvi 50 Europe Lifetime2
a nebo radši Tom-Tom s Rds-Tmc, ale o chlup menší displej
TomTom Via 130 Traffic Europe LIFETIME
Díky moc

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 26.05.13 8:55 (Ne)
od Rubic
Zdravím, na Nuvi 50 zapomenout, nemožnost uložit vlastní trasy Tebou vytvořené k opakovanému použití, v limitu je pouze 2595LMT LIFETIME ( 2497Europe Lifetime ).
http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto ... etime.html
K TT požádej o vyjádření uživatele tady
http://www.poi.cz/phpbb/viewforum.php?f ... 7e2b27b56f :)

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 26.05.13 21:36 (Ne)
od Piszkos Munkák
Díky moc, zařídím se podle rady. :bow:

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 12:44 (Út)
od ježek
zdravím...po starém Navonu jsem se dal zlákat na značku Garmin..2597 LMT...
Bohužel,zatím jen trápení... :( ...dost mi chybí trošku přehlednější zadání trasy.
Byl jsem zvyklý na praporek se startem,praporek se šachovnicí cíle..a hlavně zadání průjezdních bodů..tam mám problémy nejvíc...O následném uložení trasy ani nemluvím..
Bude asi potřeba dlouhé učení..zadat trasu na dovolenou přes hranice - to se asi nikdy nevrátím :P

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 20:26 (Út)
od Rubic
Je to jenom nezvyk. V "Plánovači trasy" už to jednodušší být nemůže. Naplánovaná trasa je ve "Vlastních trasách" k opakovanému použití. Ještě větší možnosti skýtá příprava trasy v PC. :)

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 20:53 (Út)
od ježek
Ano,je to nezvyk...ale také trošku nepohodlí při zadávání tras....Jedu z bodu A do bodu B - když potřebuji dát průjezdní bod,vráti se trasa zpět na start a musím projíždět znovu...a když budu muset dát více průjezdních,zbytečně se mi nastavování prodlužuje....jsem zvědav na nastavení trasy - Jihlava - Mikulov - Rakousko - Maďarsko / HP Barcz/ - Chorvatsko - Bosna - Chorvatsko... :oops:

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 20:59 (Út)
od Rubic
Neděláš to v "Plánovači trasy" ! Tam si zadáš Start, Cíl - jako Tvoje praporky, potom klikáním na zelenou šipku mezi - si zadáš tolik průjezdních bodů co to snese. Po uložení to najdeš ve "Vlastních trasách. :)

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 21:04 (Út)
od ježek
asi jsem pako... :o ale v této navigaci plánovač není...funkce "kam vést" a pak mapa...

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 21:12 (Út)
od Rubic
Já ho v "Parametrech " vidím. Tak jestli tam není, tak promiň.
http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto ... etime.html
Musíš přejít do "Simulačního modu" - Nástroje\Nastavení\systém

Re: Kterou nvi. vybrat

OdeslatOdesláno: 18.02.14 21:25 (Út)
od ježek
To nic...plánovačem se asi myslí ta funkce kam vést...teď jsem testoval průjezd Benešovem -od Vlašimi kolem nádraží "vracákem" směrem na Konopiště...táhne to nesmyslně do sídliště...a za Konopištěm též zmatky - tvrdošijně si drží svoji verzi trasy - i přes 3 průjezdní nechce pustit do Neveklova,cestou tak já chci..
A jak píšu - zadám průjezdní - přidám do trasy a šup,stojím před domem a znovu prošoupávat ...
Vím,že přes PC by se zadávalo snáž...no,taky ne - přes BaseCamp...tam myslím jsou jen české mapy
Simulační mod - naběhne hned,jak se ztratí příjem satelitů - s tím není problém...právě i v tom to zadávám...