City navigátor Europe Nt2009

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod tatko » 11.10.09 15:47 (Ne)

Dobrý den,
Když jsem si zakoupil upgrade na Atlas czech 8NT, tak jsem s tím zbytkem map trochu laboroval na simku a zpět...Obrázek
No a pak mi přestala fungovat mapa "City navigator Europe NT 2009".
Prostě je tam ale nejde zakliknout.Je to soubor "gmapprom.img".

Navic tam mám ješte "ON Europe 2009 3D Buildings ".Je to soubor "gmap3d.img".
Ten zakliknout jde ale to je tak všechno.Nikdy jsem to nepoužil,ale myslím si,
že to je na 3D zobrazeni měst někde v Evropě ve spojení s City navigator Europe NT 2009.
Chci se podívat na Slovensko konkrétně na Roháče tak jsem si myslel že by se mi mohla hodit.
A navíc je mi líto ji vymazat když už jí tam mám legálně. Určitě stojí taky nějaká peníz.

Někde jsem se dočetl tady na fóru o zamrznutí map. Ze začátku mi to dělalo taky,
než jsem přišel na to že může být jen jedna mapa. Pak už to šlo.
Nicméně při upgrade na NT8 psali že to může být současně i s adresama, které k tomu dodali.
A problémy se znovu vrátilly.V Praze,centru v tom největším chaosu a špičce...Obrázek
Myslel jsem že ji vyhodím z okna. Jelikož jsem z Havířova tak se tam nevyznám. Pak se mi to stalo ještě na více místech .
Takže si myslím, že to neumí pracovat ani s těmi adresami + NT8.Nic jiného jsem neměl zapnuté.
Vypnul jsem adresy a zatím klid ...ale zase jsem ještě nebyl nikde daleko.
Děkuji za raduObrázek
tatko
 
Příspěvků: 1
Registrace: 11.10.09 12:16 (Ne)

Re: City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod Path » 31.10.09 8:25 (So)

Nepíšete jaký typ přístroje máte, ale pokud vám tuhne, aktualizujte přes WebUpdater firmware. Pokud navigace bude stále zamrzat, zkuste také odstranit(zálohovat) všechny POI (resp. gpi soubory ze složky Garmin\Poi\).
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod mamanek » 28.01.10 13:06 (Čt)

Hojte,můžu přepsat soubor "gmapprom.img" v Garminu 255W/předpokládám ,že je to NT 2010/?Mám soubor gmapsupp.img /NT vyšší verze/,ten chci přejmenovat na gmapprom.img a přepsat ten původní v Garminu.Jde to takhle?Proč mi Garmin 255W ignoruje přejmenovanou mapu? Přejmenoval jsem na 4GB flash paměti v Garminu soubor gmapsupp.img na gmapprom.img a mapa zmizla z přehledu ?Dík za info..
mamanek
 
Příspěvků: 2
Registrace: 28.01.10 12:48 (Čt)

Re: City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod Kofolytik » 28.01.10 17:46 (Čt)

Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod mamanek » 29.01.10 12:47 (Pá)

Děkuji za odp.,ale ani s translatorem neznám odpovědi,ani s tímhle
viewtopic.php?f=20&t=91&p=192
mamanek
 
Příspěvků: 2
Registrace: 28.01.10 12:48 (Čt)

Re: City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod Kofolytik » 29.01.10 13:51 (Pá)

Jen mi je divné, že máte originální mapy pouze jako img soubor. Nebo je to trochu jinak?
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: City navigátor Europe Nt2009

Odeslatod chip.cz » 03.03.10 18:08 (St)

mamanek napsal:Přejmenoval jsem na 4GB flash paměti v Garminu soubor gmapsupp.img na gmapprom.img a mapa zmizla z přehledu ?Dík za info..
Mapa z přehledu zmizla přejmenováním na gmapprom.img. Přejmenovávat se dá v pohodě, jen pozor, ať tímto jeden soubor nepřepíše jiný, který se jmenuje stejně a který jsme přepsat nechtěli.
Pro jistotu udělat zálohu všech souborů adresáře včetně map!
V paměti nüvi poběží tyhle soubory: gmapprom.img _ gmapprom1.img _ gmapsupp.img.
Na SD kartě je podporován pouze: gmapsupp.img.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Obrázek uživatele
chip.cz
 
Příspěvků: 90
Registrace: 16.03.09 15:45 (Po)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.