nektera z uploadnutych map nepodporuje autorouting...
a taky, nemate mapy zaregistrovane se spravnim unitid vasi navigace.
trodas napsal:
Lze z nej nejak pri zachovani funkcnosti vyhledavani odstranit vsechny zbytecne mapy, aby se zmensil a TOPO mapa se vesla do pristroje bez rozsirovani SD kartou?
Reseni s odmazanim zbytecnych map z gmapprom.img se mi zamlouvalo nejvice, nicmene navod na to je docela slozity:
http://www.gpsforum.sk/index.php?topic=584.0%3Bwap2
a hlavne v nem rikaji, ze vyhledavani podle adresy prestane fungovat, coz je tak nejak pak na 2 veci...
trodas napsal:Co se exportu TOPO map do gmapsupp.img tyce, tak to by me take zajimalo. Ocekaval jsem, ze MapSource 6.15.4 mi umozni takovy soubor vytvorit na harddisku, nicmene nemuzu najit kde by se to tak dalo udelat. Netusi nekdo?
Ukladani je jen do Databaze v3 ci v2 (.gps), nebo do nejakeho .mps souboru (?!) ci txt ... V odeslani do zarizeni neni mozno odeslat do souboru, nabizi jen pripojebny Nuvi 255W ci dalsi vymenne disky ...
Tragedie_v_JZD napsal:a tak zrovna pridani UNL souboru na kartu/do navigace neni zadny zasadni systemovy ukon. je to normalni postup.
trodas napsal:Hmmmm, tak jsem to zkusil odeslat na H jednotku, coz je 2G SD karta v me ctecte, jenz jsem zformatoval a vytvoril na ni adresar "Garmin" a opravdu - objevil se v nem 329MB fajl "gmapsupp.img" - to vypada dobre!
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 1 návštěvník.