Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Path » 11.09.08 20:36 (Čt)

Pak nebude problém v přístroji, ale v mapě. Bohužel nemám s mapou Slovakia roads žádné nové praktické zkušenosti, takže vám neporadím. Kdysi dávno jsem podle ní jel a určitě se chovala korektně. Zkuste se tedy s tímto dotazem obrátit přímo do fóra garmin.sk nebo na hotline@garmin.sk.

Pokud vám poradí, dejte vědět. Docela by mě zajímalo v čem je problém.

Edit: Zkuste také fórum gpsforum.sk. Tam určitě s touto mapou budou mít více praktických zkušeností.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Vlastimil Hotový » 19.09.08 13:14 (Pá)

Ahoj ,mám Nuvi 250W z Francie.V krabici nebylo nic jen příslušenství,návody a bez jakéhokoliv kódu.Můžete poradit jak na Atlas7cz a nebo topo . 25 místné z přístroje neodemykají Map source to je jasný, pokud tam není předem nahrán Atlas 6, že jo.Díky Vl.
Vlastimil Hotový
 
Příspěvků: 2
Registrace: 19.09.08 13:01 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Path » 19.09.08 13:18 (Pá)

Vašemu dotazu moc nerozumím, ale vše k instalaci je vysvětleno v prvním příspěvku.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Vlastimil Hotový » 19.09.08 14:12 (Pá)

Path napsal:Vašemu dotazu moc nerozumím, ale vše k instalaci je vysvětleno v prvním příspěvku.


No tedy jednodušeji ,v navi jsou nahrány jenom mapy EU a tak jsem se díval ke Garminům a tam nabízejí zdarma Topo a nebo Atl.7Czech.Nejde to nahrát s tím že po vložení 25 místného kódu hlásí, že jsou mapy odemknuté ,ale Map source vpravo dole hlásí že jsou uzamknuté .Je tam vazba na předchozí mapy a bez nich to nepůjde ,že ano?Tznm že si budu muset koupit Atl 7 za cca1800kc.Zřejmě to co se zdá levnější venku se doma dost prodraží,pokud to je jinak budu rád za vaši pomoc .Vl.
Vlastimil Hotový
 
Příspěvků: 2
Registrace: 19.09.08 13:01 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Jarous1 » 19.09.08 14:21 (Pá)

Nevím o tom, že by cokoli od Garmina bylo zdarma... TOPO Czech jako taková určitě ne, a Atlas 7 sice "zdarma" je, ale to jen v případě že máte zakoupenou některou z předešlých verzí nebo některou z TOPO map. Při vygenerování odemykacího kódu na jejich stránkách se při odemykání TOPO mapy současně zobrazí kód i pro Atlas Czech.
Takže se obávám, že něco budete muset přeci jenom zaplatit...
Naposledy editoval Jarous1 dne 19.09.08 15:06 (Pá). Počet editací: 1x.
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 719
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Path » 19.09.08 15:04 (Pá)

Ano, obě mapy (Atlas a TOPO CZ) jsou komerční, tedy zpoplatněné. Mapa Atlas NT 7 je obvykle k u nás zakoupeným přístrojům přibalena zdarma.

V krabici obvykle najdete buďto správný 25-ti místní klíč pro tento přístroj (a mapu) nebo je přibalen kupón s kódem, který vás opravňuje k získání odemykacího klíče prostřednictvím stránek http://www.garmin.cz/unlock. Na tomto webu zadáte buďto výrobní číslo přístroje (SN) nebo registrační číslo mapy, které je uvedeno na kupónu - tím způsobem získáte odemykací klíč. Pro přístroj zakoupený v zahraničí si mapu Atlas 7 NT budete muset zakoupit sám.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Flashman » 03.12.08 17:31 (St)

zdravim mam jeden takovej menší problem,chtěl jsem si dat do navi czech topo v2 a protože jsem v tom začatečník a dělal jsem to poprve dělal jsem to podle navodu a zjistil jsem že mi nejde ta mapa,nebo ty regiony vubec označit...tim ctrl + leva myš,nevim prostě jak udělat ty body,nevite kde jsem udělal chybu???děkuji za rady
Flashman
 
Příspěvků: 2
Registrace: 01.12.08 22:12 (Po)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Path » 04.12.08 13:25 (Čt)

V MapSource musíte zvolit nástroj mapa (klávesa m) nebo v menu: Nástroje > Mapa. Pak už můžete myší vybrat segmenty, které chcete do nuvi instalovat.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Anonymous » 28.12.08 17:44 (Ne)

Moc ti děkuji pomohls mi dobrě,nevedel jsem s tim radymaš to fajn udělané.
ještě jednou dík
Anonymous
 

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Anonymous » 18.01.09 17:00 (Ne)

Zdravim, mam problem dostat jakoukoli mapu do pristroje nuvi 360 po nahrani mapy do gps to hlasi ze nelze odemknout mapy, ze mapy nepodporuji autorouting, kde by prosim vas mohla byt chyba?Obrázek
Anonymous
 

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.