od Lukii » 02.08.11 21:02 (Út)
Dobrý den,
jsem úplný začátečník se značkou Garmin. Koupil jsem starší použitou Garmin nuvi 200EE v originálním balení, které by mělo dle letáčku obsahovat mapu ČR, mapu CZ, SK, A, PL HU, SLO, CRO, průjezdní mapu EU, cd s instalací map ČR do PC. Dále je v krabičce samolepka s registračním kódem pro mapy Topo Czech a Atlas Czech.
Po přečtení pár stránek toho fóra ještě doplním, že v navigaci je paměťová karta na které je adresář garmin + dva skryté adresáře. V adresáři garmin na paměťové kartě je soubor gmapsupp.img o velikosti 2,6 gb. V přístroji je adresář gramin, ve kterém jsou mimo mimo jiné také soubory gmapbmap.img, gmapprom.img, gmaptz.img.
A teď můj problém: po spuštění navigace jsem v nastavení zjistil, že jsou k dispozici mapy CN Europe 2012.10 a City Navigátor Europe NT 2009. Pokud vyjmu paměťovou kartu je k dispozici pouze City Navigátor Europe NT 2009. Pokud aktivuji CN Europe 2012.10 nefunguje vyhledávání podle adresy. u Map City Navigátor Europe NT 2009 však ano. Mohl by mi prosím někdo poradit proč vyhledávání podle adersy u novějších map 2012.10 nefunguje? a jak to případně napravit?
Další dotaz bych měl, pokud bych se rozhodl instalovat mapy z přiloženého cd, třeba Atlas Czech, jak nejlépe postupovat, abych si nesmazal mapu Evropy? K mapám na cd (Topo Czech a Atlas Czech)jsem si z webu, cestou registračního kódu, stáhl odemykací klíče. A budu moc tyto mapy případně aktualizovat?
Omlouvám se za hloupé dotazy, ale i po přečtení části fóra, z toho vůbec nejsem moudrý. Před tím jsem používal mio se softem IGO a mapami od teleatlasu, a tohle je zase uplně něci jiného:-(
Přdem děkuji za jakoukoliv odpověď.
Lukáš