Stránka 11 z 13

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 04.09.09 10:22 (Pá)
od Kodýl
V záložce mapy se objeví regiony až po označení mapy pro přenos do média.
Mapa dodaná na kartě bývá registrovaná na SD kartu, tak jí lze použít ve více GPS.

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 05.09.09 0:02 (So)
od sr71
Kodýl napsal:
sr71 napsal:... ale zobrazení v mapsource vypadá takhle
http://img87.imageshack.us/i/mapax.jpg/

Zkus otevřít MapSource a stisknout Ctrl+G .


pomohlo to Ctrl+G, díky za radu (podrobnosti mapy byly nastaveny na nejvyšší, tím to nebylo)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 06.09.09 21:41 (Ne)
od sr71
ještě se zeptám na jednu věc, u přístroje který mám by dle dodavatela měla být na CD jak mapa TopoCzech tak i AtlasCzech, to jsou dvě různé mapy?, protože po vložení CD se zobrazí tohle
http://img33.imageshack.us/i/mapamq.jpg/
nahoře v názvu okna obě mapy, ale nainstalovat lze jen jedna

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 07.09.09 8:00 (Po)
od Kodýl
Nejjednodušší bude, když se podíváš na CD jestli tam není instalačka pro Atlas 8.

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 07.09.09 21:13 (Po)
od sr71
na CD není, je mi akorát divný, proč je v názvu okna nahoře ta AtlasCzech uvedena - viz odkaz v mém předchozím příspěvku

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 19.02.10 21:17 (Pá)
od adraj12
Zdravim schanim klic na odemykani map na Garmin nuvi 200,ja svuj stratil a mapy jsem omylem smazal zatim dekuji prosim .Jsem na seznamu adraj12@seznam.czObrázek

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 19.02.10 22:53 (Pá)
od Kodýl

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 22.02.10 23:58 (Po)
od gelty
Zdravím, stáhl jsem si z netu mapy TOPO czech 3 Pro, ale je to v rar. Může mi někdo poradit, jak mám postupovat,abych je dostal do GPS ve funkčním formátu? Mám Garmin 200. Díky....Obrázek

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 23.02.10 0:48 (Út)
od Jarous1
Obávám se, že sis asi spletl fórum... Tady se pomoci s warezem rozhodně nedočkáš.

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

OdeslatOdesláno: 22.06.10 19:24 (Út)
od hombre_71
Jsem korunovanej vůl, při registraci přístroje pro odemykání map jsem napsal špatně číslo GPS unit (opsal jsem to ze štítku), tím pádem mám sice mapy odemčený (kód se vygeneroval), ale v navigaci mi nefungují. Uměl by někdo poradit jak z toho ven ? Kdykoliv se pokusím vše zopakovat, to číslo už nejde změnit.