Mapsource - nejde stahovat data z GPS

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Mapsource - nejde stahovat data z GPS

Odeslatod jíva » 30.09.10 10:48 (Čt)

Tak jsem včera napsal na garmin.cz připnul onen soubor. Dnes se objevil UpG FW. Zkoušel jsem ho cca 5x a navi mi ho nebere.
Aktualizace dělám přes https://my.garmin.com/mygarmin/customers/myGarminHome.faces a šly mi udělat už minimálně 2x od srpna 2010.
Garmin Nuvi 1490LMT
Obrázek uživatele
jíva

Registrace: 19.07.10 14:56 (Po)

Odeslatod Path » 01.10.10 8:38 (Pá)

Nevím na kolik pomůže Picodas, spíš to chce reportovat na support garmin.com
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod jíva » 01.10.10 17:11 (Pá)

Picodas se ozval mailem, poradil zkusit aktualizaci přes WebUpdater (což mne mohlo napadnout Obrázek) a po ní aktualizace OK hlášena i z té mnou uvedené stránky.
A poznámka od nich: Aktualizace softwaru přes účet myGarmin bohužel nefunguje zrovna ideálně.

Chtěl bych se ještě zeptat - přes WebUpdater pak zaškrtávám i to, co chci aktualizovat a nabízí mi to:
Database for MSN Direct Flight Status
Co to je? Obrázek To jsem radši nechal až po poradě tu na fóru. Obrázek

Current.gpx zatím poslouchal i před dnešní aktualizací přes WebUpdater. Díky jemu jsem si uvědomil, že jsem v adresáři Voice smazal Turky a další hlasy, což by na závadu být nemělo - jen mi je znovu nabídl.
Garmin Nuvi 1490LMT
Obrázek uživatele
jíva

Registrace: 19.07.10 14:56 (Po)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.10.10 18:46 (Pá)

Nic, co by se nas tykalo v evrope :) Kdyz to nestahnes, o nic neprijdes, a kdyz to stahnes, tak nic neskazis.

V USA umi navigace pres MSN prijmat informace jako odlety/prilety letadel, ceny benzinek, a podobny fajnovy veci.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Předchozí

Zpět na Garmin: Software