Jak dostat mapu 10 do notebooku

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Jak dostat mapu 10 do notebooku

Odeslatod Colombo65 » 02.08.09 11:19 (Ne)

Ahojte,
tak jsem zase mimo.Na cd u G 250W byla i mapa CEurope 9, tuto jsem následně po stažení aktualizace nahradil CEurope 10. Stahnul jsem ji do stolního PC a nyní bych chtěl ji užívat i v MapSource na notebooku, všechny ostatní mapy mi tam jedou ale jak tam dostat tu 10 to nevím. Aktualizace proběhla přes internet, nemám tedy CD s 10.
DíkyObrázek
Colombo65

Registrace: 07.06.09 18:51 (Ne)

Re: Jak dostat mapu 10 do notebooku

Odeslatod nuvi_joe » 02.08.09 19:05 (Ne)

Pokud jste dělal aktializaci mapy Citynavigator 2010.1 z webu Garmin, měl byste mít na disku soubor Garmin_rmu_cneunt2010.exe (3,2GB). Je to archiv, vybalitelný např. programem WinRAR. V tomto rozbaleném archívu ve složce IMG najdete soubor CNEUNT2010Update_CSY.msi. To je instalační soubor, který vám Citynavigator nainstaluje do MapSource.

P.S.
V archivu ve složce Windows je setup.exe, který zas pro změnu instaluje CityNavigator do vnitřní paměti navigace. Pokud jste soubor Garmin_rmu_cneunt2010.exe smazal, lze jej opakovaně stáhnout po přihlášení ke svému účtu na webu Garmin.
nuvi_joe

Registrace: 06.06.09 20:46 (So)

Zpět na Garmin: Software