Mám problém s nekorektním zobrazovaním trasy z formátu GPX v Garmin Vista HCx (fw 3.00 / 2.80). V MapSource (6.15.6) jsem si vytvořil pět tras. Každá trasa má pod 250 bodů. Pokud tento "bundle" pošlu do přistroje je to v pořádku. Jakmile ale provedu export do formátu GPX a v zápětí tento soubor v MapSource otevřu a pošlu do přistoje, dojde k tomu, že se topologie tras poruší. "Zřídnou" body, vytvoří se slepé větve a některé části dokonce vedou jinudy. Jakoby došlo k promíchání waypointů tras...
Nevěděl by prosím někdo, jak tento problém vyřešit?
Proč jsem to vlastně dělal... Pokouším se změnit (zkrátit) příliš dlouhé názvy waypointů v přístoji. Iritují mě názvy typu "Neroutovatelná nezpěvněná cesta č.123" - přes jejich text není vidět cesta - obzvláště západovýchodní směr. V souboru GPX, což je de-facto formát XML, jsem se pokoušel změnit názvy na číselnou řadu typu: 1,2,3...
Pokud by někdo věděl, jak mohu editovat GDB soubor a v něm (ideálně hromadně) měnit názvy waypointů, byl bych vděčný. Zkoušel jsem program g7towin (A.00.201), ale ten při otevření zobrazil hlášku "Route Waypoint not in regular waypoint list." a poté skončil pádem.
Díky