Radary a zvuky

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Radary a zvuky

Odeslatod luboš » 22.02.09 14:50 (Ne)

Vím že toto již zde bylo asi prezentováno ale nebylo to zde dotaženo až dokonce pro slabší jedince tak promiňte a hlavně poraďte-nevím jak dál. Z poi jsem si stáhnul potřebné radary které se správně instalovaly ale zvuky které jsem k nim přidal se stále neozývají. Vždy to v nastavené vzdálenosti od radaru 1x gongne a to je vše.Radary i zvuky jsem instaloval pomocí poi loaderu tak že jsem zkoušel ve složce poi body 1.) radary a mp3 nerozbalené - jako 2 samostatné složky
2.)radary nerozbalené a rozbalené mp3. Mám ještě zkusit rozbalené radary a rozbalené mp3 v jedné složce poi body?
Nebo to dělám všechno špatně?Pokuste se mi to někdo krok za krokem naučit. Mám novou 760 T - vše ostatní funguje akorát ty zvuky k radarům. Díky.
luboš

Registrace: 31.01.09 21:51 (So)

Re: Radary a zvuky

Odeslatod Sally » 22.02.09 16:48 (Ne)

...ano, C je správně Obrázek. V jedné složce gpx a k nim příslušné mp3
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally

Registrace: 19.03.08 14:06 (St)

Odeslatod Anonymous » 22.02.09 22:47 (Ne)

Rozbalte si stažené radary třeba do adresáře POI a nějakým editorem (třeba Notepadem) se do jednoho ze souborů podívejte. Uvidíte tam něco jako:

name>[U70] Praha 6, Strahovsky tunel, smer Brevnov c.2@70</name>
<link href="mp3/U70.mp3" />
<sym>Waypoint</sym>

Z výše uvedeného je vidět, že např.soubor "CZ-Radar_U70.gpx" hledá zvuky v adresáři mp3 pod názvem U70.mp3.
Takže v aresáři kde máte rozbalené radary (např. POI) vytvořte podadresář mp3, ve kterém budou zvuky se správnými názvy.
Toť vše, pak už jen vybrat Poiloaderem adresář POI a dát expresní instalaci...
Anonymous

Odeslatod luboš » 23.02.09 19:22 (Po)

To lupino 99

Díky moc za odbornou radu je to přesně ono !!! Takhle mi to nikdo nevysvětlil a to jsem se ptal všude. Pochopil jsem to a již mi radary mluví - tak jak jsem si představoval. Díky LubošObrázekObrázekObrázek
luboš

Odeslatod luboš » 11.03.09 22:41 (St)

Radary a zvuky zkouším projetím okolo známých radarů a narazil jsem na 1 problém. myslel jsem že stacionární radar je uveden jako bod vyjádřený souřadnicemi a proto bude zvukové upozornění reagovat z obou stran - je jedno odkud přijedu t.zn že 208 m před radarem "50km" se ozve pozor radar a 208 m za radarem se ozve to samé. Narazil jsem na stacionární radar S50 Chloumek,Kokořínská,směr Mělník kde ze směru od Mělníka mi navi říká pozor radar a ve směru na Mělník kde je zapotřebí aby to říkala tak mlčí!!! Graficky je ikona "50" správně znázorněna v obou směrech. Jak to tedy má fungovat ? Co mám špatně ??? Díky za pomoc.Obrázek
luboš

Odeslatod Path » 12.03.09 16:49 (Čt)

Upozornění na POI vytvořené v POI loaderu nezávisí na samotném rádiusu, ale týká se vzdálenosti od aktivní komunikace. Více informací je zde: viewtopic.php?f=20&t=252
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod janhazl » 16.07.09 20:54 (Čt)

Prosím o pomoc. Mám Garmin mobile v Nokii 6220 (OS symbian verze 9.1) a nevím jak přidat hlášky k radarům.
janhazl@seznam.cz
janhazl

Registrace: 16.07.09 20:33 (Čt)

Odeslatod Path » 21.07.09 9:46 (Út)

V MobileXT není vlastní audio podporováno.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Zpět na Garmin: Software