POI do Etrex Legend

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: POI do Etrex Legend

Odeslatod teevee » 05.03.09 15:26 (Čt)

Toto jsem již zkoušel. Zakoupená mapa jeden TYP soubor používá, ale ten neobsahuje žádné POI. Ikona zobrazená v Mapsource vypada jinak než ikona v Garminovi, takže to že přístroj TYP soubor nepodporuje je docela možné a radost z toho moc nemam :(. Asi ještě zkusím udělat v mapě nějakou čáru a té přiřadit vlastní zobrazení (tloušťku a pod) jestli Garmin umi vubec s TYP souborem pracovat. Nebo upravit stávající TYP.
Sadu ikon kterou Garmin zvládne zobrazit jsem "sehnal" - udělal jsem si program na generaci mapy v polským formátu, kde mám pole POI a každý POI má jiný číslo. Pak jsem si to prohlédl v přístroji. Bohuzel techto ikon moc neni. Je zvláštní, že pro waypointy přístroj obsahuje víc ikon než se mi zobrazli s POI. Jake je maximalní číslo typu POI? Možná jsem v mapě neměl vygenerováno vše.
teevee

Registrace: 18.02.09 12:43 (St)

Re: POI do Etrex Legend

Odeslatod Monoid » 09.03.09 22:37 (Po)

Nevim, co poradit dale... Pokud v tom TYP souboru nejsou definovany zadne POI, tak v nem zkuste zmenit liniove prvky. Uvidite, jestli se to projevi i v pristroji.

To, ze pristroj zobrazuje ikony jinak nez mapsource jeste nedokazuje, ze pristroj neumi pracovat s TYP soubory. Samozrejme za predpokladu, ze nejsou zadne ikony v TYP souboru definovany, jak pisete.

Ikony by se mely zobrazovat stejne v pristroji i Mapsource, pokud jsou v TYP souboru definovany.

Nejvyssi cislo POI nevim, asi to bude nekde v dokumentaci nebo doprovodnych souborech k cGPSmapperu.
Monoid

Registrace: 15.04.08 9:25 (Út)

Předchozí

Zpět na Garmin: Software