instalace navigace garmin

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

instalace navigace garmin

Odeslatod Anonymous » 04.02.09 21:33 (St)

ahoj, chci se zeptat, zda-li jde instalovat navigace garmin do jiného zařízení gps, myslím tím třeba přidat si do zařízení další navigaci, pokud to jde, tak kde najdu soft a jak to udělám, díky všem za info :-)
Anonymous

Re: instalace navigace garmin

Odeslatod Sally » 05.02.09 0:31 (Čt)

...nějak moc nechápu otázku, ale jestli se ti jedná o softwre třeba do PDA tak to řeší Garmin Mobile XT
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally

Registrace: 19.03.08 14:06 (St)

Odeslatod Anonymous » 05.02.09 10:04 (Čt)

konkrétní příklad, koupil jsem navigaci GoClever, běží to na windows, je tam přiložena navigace na sd kartě a chci si tam přehrát navigaci garmin, 100 pro vím že to jde, jen potřebuji správný software garmin pro instalaci do pna, pokud to lze řešit garmin mobile xt tak je to paráda ?????
Anonymous

Odeslatod Jarous1 » 05.02.09 15:19 (Čt)

To si zrovna nejsem jistý, že by to šlo, ale mohu se plést... Každopádně ale počítej s tím, že ty věci od Garmina budeš muset mít odemknuté i pro tuto navigaci. Tzn. hlavně mít nově koupené a pro jinou navigaci dosud nezaregistrované mapy...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1

Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Odeslatod Kodýl » 05.02.09 19:45 (Čt)

Taky pochybuji, že půjde nainstalovat Garmin Mobile XT do GoClever, ale chápu snahu se o to pokusit.
Měl jsem možnost používat GoClever a byl to hororObrázek, jsem rád, že používám nüvi 250.
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl

Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Zpět na Garmin: Software