garmin_topo czech2_atlas czech

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Jork » 28.01.09 20:54 (St)

Omlouvám se ale tomu postupu nerozumím
Garmin Nüvi 300, Oregon 450, CNE NT 2011.2, AtlasCzech PRO 2010, TOPO Czech Pro 2010
Trip & Waypoint Manager
Obrázek uživatele
Jork
 
Příspěvků: 84
Registrace: 10.03.08 8:32 (Po)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod monter » 28.01.09 21:00 (St)

Začni na základní stránce tohoto fóra (GPS ) a pak dle mého návodu
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Jork » 28.01.09 21:25 (St)

No pochopil jsem (nejsem tak velká Lama).
Nic méně pujde přeinstalace bez problémů z vyšší verze na nišší? Děkuji
Garmin Nüvi 300, Oregon 450, CNE NT 2011.2, AtlasCzech PRO 2010, TOPO Czech Pro 2010
Trip & Waypoint Manager
Obrázek uživatele
Jork
 
Příspěvků: 84
Registrace: 10.03.08 8:32 (Po)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod monter » 28.01.09 21:26 (St)

Půjde
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Jork » 29.01.09 14:23 (Čt)

Ještě jeden dotaz, omlouvám se asi sem do tohoto vlákna nepatří)
V MapSource mám nainstalovaný tři mapy, Atlas Czech 7, Topo Czech 2 a Evropu 2009.
Když u všech map postupně označím mapové sady,mohu je najednou dát převést do SD karty přes čtečku? Pokud ano načte navigace ty tři mapy jednotlivě? Musím na SDkartě přepisovat nějaký soubor?
Moc děkuji za odpověď.
Garmin Nüvi 300, Oregon 450, CNE NT 2011.2, AtlasCzech PRO 2010, TOPO Czech Pro 2010
Trip & Waypoint Manager
Obrázek uživatele
Jork
 
Příspěvků: 84
Registrace: 10.03.08 8:32 (Po)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Mirek2 » 29.01.09 15:06 (Čt)

Mapsource expeduje mapy v jednom velkém souboru gmapsupp.img do SD karty (složka Garmin).
Přepíše starý soubor gmapsupp.img !!!
(Chceme-li ho uchovat, nutno zálohovat nebo přejmenovat na gmapsup2.img nebo na gmapprom.img. Pouze tyto tři názvy souborů načte většina navigací Garmin jako mapy.)
V nastavení Nástroje/moje data/mapy se objeví basemap a tři podrobné mapy. Po kliknutí na Mapsource (bývá vlevo dole) můžete zaškrtnout, které složky map chcete používat. Ve vašem případě Atlas Czech 7, Topo Czech 2 a Evropu 2009. Navigace tedy pozná jednotlivé mapy z gmapsupp.img. a nemusíte nic přejmenovávat.
Někteří uživatelé nedoporučují mít aktivní zároveň dvě a více routovatelných map (např. Atlas Czech 7 a Evropu 2009), hlavně při plánování trasy. Nutno vyzkoušet dle typu navigace a druhu map.
Mirek2
 
Příspěvků: 15
Registrace: 17.09.08 22:15 (St)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Jork » 30.01.09 9:50 (Pá)

Dobrý de,mám dotaz,hledal jsem vlákna kam by bylo vhodné tento dotaz zařadit a nenašel jsem.
V MapSource mám nainstalovanou mapu Evropu NT 2008 v produktu je odemčená ale jakmile přenesu mapové sady na SDkartu a vložím do navigace tak navigace hlásí "mapa neodemčená", kde dělám chybu? Děkuji.
Garmin Nüvi 300, Oregon 450, CNE NT 2011.2, AtlasCzech PRO 2010, TOPO Czech Pro 2010
Trip & Waypoint Manager
Obrázek uživatele
Jork
 
Příspěvků: 84
Registrace: 10.03.08 8:32 (Po)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Anonymous » 30.01.09 10:16 (Pá)

Chyba je někde mezi monitorem a klávesnicí. Obrázek
Anonymous
 

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Jork » 30.01.09 11:43 (Pá)

Málek napsal:Chyba je někde mezi monitorem a klávesnicí. Obrázek


Bez komentářeObrázek
Garmin Nüvi 300, Oregon 450, CNE NT 2011.2, AtlasCzech PRO 2010, TOPO Czech Pro 2010
Trip & Waypoint Manager
Obrázek uživatele
Jork
 
Příspěvků: 84
Registrace: 10.03.08 8:32 (Po)

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

Odeslatod Jarous1 » 30.01.09 11:48 (Pá)

To, že to funguje v počítači, ještě nic neznamená, mapa musí být odemčená pro tu konkrétní GPS (podle Unit ID a tak, určitě sis přečetl návod Obrázek), jinak to fungovat nebude...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 761
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 5 návštevníků.