Jarous1 napsal:Jestli je to ten samý příklad, tak tohle jsem vyřešil. V mapě jsou přeházené priority zobrazování vrstev, některé vodní plochy jsou pak "pod" tím ostatním.
Problem s poradim byl i u verze 1.2. Jenze univerzalni reseni upravou priorit vrstev to nemelo. Nektere puvodne skryte toky nebo vodni plochy se objevily, ale zmizely zase nektere ostrovy. Tady na webu je o tom pokusu muj prispevek.
http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=419 Obavam se, ze u 2 a 2Pro bude obdobny problem. Bude to neco za neco. :-( Resenim celeho problemu by bylo, kdyby mely vodni plochy nejvyssi prioritu, aby je nic nemohlo prekryt a zaroven v nich byly vyrizle diry pro ostrovy. Pokud vim, tak nejde primo definovat diry v plose. To se muze resit bud tak, ze se vodni plocha rozdeli na vice casti, tak aby v zadne casti nebyla dira, nebo by to slo vyriznout ostrov v ramci definice okraje vodni plochy tak, ze se udela z brehu rez k ostrovu vykroji se ostrov a stejnou cestou pres vodu se vratime na breh...
No, nic. 2Pro je docela pekna, ale pomalu zacinam nazravat na pouziti rastrovych map v nejakem odolnem PDA. V 2Pro mi opravdu chybi, ze tam nejsou jmena vrcholu, o dalsich mistnich nazvech nemluve. A take mi tam chybi zakresleni budov, coz je pomerne beznou normou v lepsich Garminich Topomapach a nejen tech komercnich.