Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Archi1 » 17.12.08 17:08 (St)

Ahojky,
Mám dva dotazy.
Jaké mapy musím mít nainstalované v MapSource aby mě chodil upgrade mapy TOPO Czech 2 Pro. V současné době mám v MapSource nainstalované mapy Atlas Czech 7 NT, TOPO Czech 1.20, TOPO Czech 2 a TOPO Czech 2 PRO. Musí tam být všechny mapy TOPO Czech ?
Druhý dotaz.
U všech map TOPO Czech 1.20, TOPO Czech 2 a TOPO Czech 2 PRO se zobrazuje mapka č.1 jako číslo 01-Chebsko, Cesky les což je v pořádku, ale stejný název má i mapka č.15 což již v pořádku není protože její název má být Jihlavsko a Ceska Kanada. Máte to tak také nebo je problém jen u mě a dá se název mapky č.15 změnit na správný název? Díky.
Archi1
 
Příspěvků: 17
Registrace: 08.11.08 14:05 (So)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Jarous1 » 17.12.08 17:15 (St)

Upgrade je jen otázkou peněz které za to dáš Obrázek S předchozí verzí to má společné jen to, ze které verze povyšuješ a kolik to pak bude stát Obrázek Jde jen o registrační klíč, předchozí verze mapy jsou novým mapám softwarově úplně volné, protože se stejně instalují kompletní...

TOPO 2Pro má jinak dělané regiony, takže je to správně...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 761
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Archi1 » 17.12.08 17:35 (St)

Jestli tomu dobře rozumím, tak stačí mít nainstalovanou jen mapu Atlas Czech 7 NT a upgrade mapy TOPO Czech 2 Pro. Ten upgrade TOPO Czech 2 Pro už mám i s odemykacím klíčem.
U druhého dotazu jsme si nerozuměli, když otevřu jakoukoliv mapu TOPO Czech v MapSource tak po kliknutí na region Jihlavska (mapka č.15-Jihlavsko a Ceska Kanada) se objeví název této mapky Chebsko, Cesky les místo toho aby se tato mapka jmenovala Jihlavsko a Ceska Kanada. Mapka č.15 má u mě špatný název.
Archi1
 
Příspěvků: 17
Registrace: 08.11.08 14:05 (So)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Jarous1 » 17.12.08 18:05 (St)

Ne, pro funkci nové mapy není potřeba instalace žádné předchozí verze. Instalace nové se provede tak jako tak, staré verze to nehledá. Jen je pak potřeba mít jen správný odemykací klíč k nové mapě a tím klíčem ji zprovoznit...

Aha, tak to se omlouvám... A koukám že máte pravdu, mají tam chybu Obrázek Jak tohle opravit ale nevím, podle mne to ani není potřeba, alespoň mně to zatím nikdy nevadilo...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 761
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Archi1 » 17.12.08 21:27 (St)

V tom případě stačí mít nahrané do Oregona základní mapy, které byly dodány s přístrojem a pak do složky gmapsupp.img nahrát upgrade TOPO Czech 2 PRO a mělo by to fungovat?

To pojmenování mapky č.15 až tak nevadí a na zobrazování to vliv nemá, ale když se projíždějí mapové soubory a najednou se zobrazí pojmenování Vysočiny jako západní Čechy tak asi něco není v pořádku a zajímalo mě jestli tu chybu mám jen já nebo se vyskytuje i u dalších.
Archi1
 
Příspěvků: 17
Registrace: 08.11.08 14:05 (So)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Monoid » 18.12.08 11:35 (Čt)

Je to uplne jednoduche:
V pristroji muzete mit mnoho ruznych map.
Pokud chcete instalovat upgrade na TC 2Pro, tak musite mit zaregistrovanou platnou verzi TC 1.2 nebo TC 2 pro dany pristroj.
Koupite instalacni CD, bud nekde v prodejne nebo se da objednat pres internet a prijde postou.
Nainstalujete mapu do Mapsource (do pocitace).
Zaregistrujete mapu na strankach Garminu.cz. Pri registraci ziskate odemykaci kod.
Odemykaci kod zadate do Mapsource.
Z Mapsource nahrajete odemknutou mapu do pristroje.


Odemykaci kod plati jen pro dany pristroj, takze pri nahrani do jineho mapa nefunguje.
Monoid
 
Příspěvků: 215
Registrace: 15.04.08 9:25 (Út)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Archi1 » 18.12.08 16:19 (Čt)

Ahojky,
To mu co píšete rozumím. Mě šlo o to jestli musí být nahrané i ty první mapy které jsem už měl a na ně pak ten upgrade TC 2Pro, nebo ty první mapy se mohou smazat, respektive ve složce gmapsupp.img se přepíší novým upgrade a tim se smažou. V přístroji mi potom zůstane jen aktualní mapa TOPO Czech 2 PRO.
Díky za vysvětlení a pomoc.
Archi1
 
Příspěvků: 17
Registrace: 08.11.08 14:05 (So)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Monoid » 18.12.08 18:24 (Čt)

Pro upgrade nemusite mit instalovane nizsi verze ani v Mapsource ani v pristroji. Ale muzete je mit instalovane, pokud chcete.

Smysl muze mit instalovanou soucasne TC 1.2 a TC 2Pro, protoze TC 1.2 ma narozdil od TC 2Pro i nazvy vrcholu kopcu.

V Mapsource navolite, ktere mapy chcete a pak se vytvori soubor gmapsupp.img. Pozor, ten premaze puvodni soubor, nove mapy se nepridavaji ke starym, ale vzdy se vytvori novy soubor obsahujici mapy dle vyberu v Mapsource.

Nektere navigace umoznuji mit vice .img souboru s mapami. Je to tady nekde na foru popsane, jak se ktery soubor jmenuje.
Monoid
 
Příspěvků: 215
Registrace: 15.04.08 9:25 (Út)

Re: Upgrade na TOPO Czech 2 PRO

Odeslatod Archi1 » 18.12.08 23:23 (Čt)

Dík za vysvětlení. Jste první, kdo jasně řekl co a jak múže být po upgrade TC 2Pro.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:53 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
Archi1
 
Příspěvků: 17
Registrace: 08.11.08 14:05 (So)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.