Aktualizace,prosím pomoc.

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Aktualizace,prosím pomoc.

Odeslatod Flashman » 01.12.08 22:22 (Po)

ahoj,doufam že to sem píšu spravně, koupil jsem ted navigaci garmin Nuvi 250 od znamyho a když ji zapnu tak mi to píše že mapové data City Navigator Europe NT v9 jsou starší než 1 rok a mohou byt již aktualizovana at se obratim na stranky garmina a tam to někde je,našel jsem tam nějaky update ale chce to po mě nějaky číslo,mam k tomu origo krabici na ktere je psano že je nahrana cele evropa a a je k tomu podrobna mapa čr na cd a nějaky papíry,ale to číslo nevim ktery mam hledat,nebo jaky zadat.Je to moje 1.navi tak jsem v tom uplna lama tak jsem se chtěl zeptat jestli by sem někdo nemohl hodit nějakej link do sz na tu aktualizaci City Navigator Europe NT9 a klidně jestli je i nějaka na TOPO Czech....ja mam verzi 1.20 děkuji všem opravdu s tim začínam a nevim si rady a pokud jsem to napsal špatně,nebo do špatny sekce tak se omlouvam
Flashman

Registrace: 01.12.08 22:12 (Po)

Re: Aktualizace,prosím pomoc.

Odeslatod Romstar » 02.12.08 8:50 (Út)

Zdravím, jdi na http://www.mygarmin.com tam si založ účet, zaregistruj svůj přístroj. Při registraci přístroje měj gps připojenou k pc, protože se bude instalovat plugin, který zjistí jestli máš nárok na aktualizaci zdarma. To by, ale musela tvoje gps přijít do provozu asi tak před dvěma měsíci. Spíše ti to nabídne za 130 dolarů aktualizaci. Tu můžeš sehnat též přes Picodas bez nutnosti platit něco kartou. Měli by být k dispozici kupóny. Vypadá to, že aktualizaci opravdu potřebuješ je to hodně stará mapa
asi tak 2 roky.
co se týče českých map tak odemikací klíče zjistíš při zadání výrobního čísla přístroje na stránkách
http://www.garmin.cz/unlock a tam jistě můžeš najít klíč k Atlas 7 NT což je momentálně nejaktuálnější silniční mapa Česka ta by pro tebe měla být zdarma. Co se týče Topo 2 tak to zase záleží na datu prodeje. Obrázek
Obrázek uživatele
Romstar

Registrace: 30.08.08 15:54 (So)

Zpět na Garmin: Software