Garmin Mobile XT - turisticka navigace jak??

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin Mobile XT - turisticka navigace jak??

Odeslatod radomir.drda » 14.08.08 14:51 (Čt)

ahoj,

poridil jsem si garmina pro nokii e90 a topo czech 2 pro.

Kdyz v map source udelam trasu - exportuju do nokie pote udelam import do tras v telefonu. tak to vzdy vycházi z routovatelne cesty takze trasa co ma v mapsource treba 4 km ma v telefonu 28 km.

Jde to nejak nastavit aby me to zobrazovalo pozici na te trase tak jak ji vidim v mapsource (po lesnich cestach atd)

Diky

Radomir
radomir.drda

Registrace: 14.08.08 14:45 (Čt)

Re: Garmin Mobile XT - turisticka navigace jak??

Odeslatod Path » 14.08.08 15:42 (Čt)

Po polních a turistických trasách mapa routing nepodporuje, tj. po přenosu vám ji zařízení přepočítalo na komunikace. Nastavte si routing mimo silnice (vzdušnou čarou) a jako spojnice si definujte vlastní waypointy.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod radomir.drda » 14.08.08 15:54 (Čt)

dekuji za odpoved.. toto nastaveni mam udelat v map source nebo v telefonu (nemuzu to tam najit)
radomir.drda

Odeslatod Path » 14.08.08 15:58 (Čt)

Se Symbianem jsem si přímo nehrál, ale v GMXT pro PDA to lze nastavit takto: Nastavení > Trasování > Trasové Preference > Terén.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod radomir.drda » 14.08.08 17:26 (Čt)

Path napsal:Se Symbianem jsem si přímo nehrál, ale v GMXT pro PDA to lze nastavit takto: Nastavení > Trasování > Trasové Preference > Terén.

zkousim i to pda 4.20.50w ale porad nic chova se to stejne
radomir.drda

Odeslatod V12 » 17.08.08 21:56 (Ne)

Bohuzial GMXT v rezime routovania mimo ciest nepodporuje prejazdove body, takze na tento ucel je prakticky nepouzitelny. Pani v Picodase by asi mali tu slavnu CZ Topo 2 Pro za 4 k CzK (!!!!) trosku vylepsit a pridat routing po farebnych turistickych trasach tak, ako je to v SK Topo v2 (ktora kvalitou za CZ Topo v2 Pro silne zaostava, ale toto ovlada). Pokial to ale pouzivas na Win Mobile platforme, na turistiku silne odporucam OZI Explorer + skalibrovane scany turistickych map (alebo PrintScreen-y z http://www.mapy.cz)...
V12

Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Odeslatod Path » 18.08.08 9:16 (Po)

Aha, tak to mi uniklo, že nelze pro uloženou trasu zvolit preference trasy "vzdušnou čarou". Omlouvám se za tuto mystifikaci. Nelze to ani v GMXT ani v GMPC.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Zpět na Garmin: Software