Stránka 4 z 5

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 28.03.09 17:41 (So)
od RSFireblade
I've changed text from the ini file from BGR to ENU and it started working.
10xObrázek

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 27.07.09 21:47 (Po)
od cz471973
Mám při spuštění MapSource tuto chybovou hlášku. Program zde uvedený žádnou chybu nenašel. Mapy jsem komplet odinstaloval vč. registrů a znovu nainstaloval. Nic. Má někdo zkušenost s takovou chybou? U Garminu mi taky nic neporadili. Jenom všechno smazat a znovu nainstalovat.


Opraveno instalaci Win 7. Jinak to nešlo rozchodit.

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 28.07.09 10:14 (Út)
od Path
Něco podobného se řešilo zde: viewtopic.php?f=20&t=632

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 10.11.09 11:01 (Út)
od davidjbc
Také moc děkuji už mi to opět funguje,ale použil jsem program MapSource Maps Compatibility ten program fix tak mi to pise zam program map source není nainstalovany.prosim jeste o radu,zkousel jsem i preinstalovat,ale nic.no hlavne ze to fungujee moccc dik ahObrázekoj

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 10.11.09 11:04 (Út)
od davidjbc
Moc pomohl dik

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 16.11.09 0:42 (Po)
od freewall
Ahoj všichni,
nechce mi poslouchat MapSource a při pokusu o spuštění mi to dá hlášku na screenshotu a tím končím. Nemohla ani přeinstalace MapSource. Poradí mi někdo co s tím? Předem díky.

Sorry - nevšiml jsem se 2 příspěvky výše, smažu svůj příspěvek.
Edit.: Tak bohužel jsem nepochodil - pročetl jsem celé tohle vlákno i vlákno na které je odkazováno, stáhl runtime, zkoušel i MSLoader, který ale také nejde spustit. Tak nevím. Ještě včera to makalo, pouze jsem znovu instaloval mapy, které mi syn nedopatřením smazal. Někdo nějaký nápad, radu? Díky předem.

Jupíííííí, už našel zde na foru na fix - super, už mi zase maká :) Děkuji pathe :)

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 10.01.10 14:04 (Ne)
od atomik
cz471973 napsal:Mám při spuštění MapSource tuto chybovou hlášku. Program zde uvedený žádnou chybu nenašel. Mapy jsem komplet odinstaloval vč. registrů a znovu nainstaloval. Nic. Má někdo zkušenost s takovou chybou? U Garminu mi taky nic neporadili. Jenom všechno smazat a znovu nainstalovat.
Mám úplně stejný problém . Navíc , po spuštění MapSource Maps Compatibility to ho dí tuto hlášku . Přitom mapu CNEUNT2010.10 jsem odinstaloval už dávno . Nevíte , jak bych se mohl zbavit aspoň té hlášky z Maps Contability ? A po spuštění MapSourceFix.exe to hodí tuto hlášku . Přitom MapSource mám nainstalovaný v PC ! Několikrát jsem ho přeinstaloval i za starší verze , ale bez úspěchu .

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 10.01.10 20:11 (Ne)
od atomik
Po projetí PC programem Free Registry Cleaner MapSource opět běží !!ObrázekObrázek

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 10.01.10 21:29 (Ne)
od cz471973
cz471973 napsal:Mám při spuštění MapSource tuto chybovou hlášku. Program zde uvedený žádnou chybu nenašel. Mapy jsem komplet odinstaloval vč. registrů a znovu nainstaloval. Nic. Má někdo zkušenost s takovou chybou? U Garminu mi taky nic neporadili. Jenom všechno smazat a znovu nainstalovat.


Opraveno instalaci Win 7. Jinak to nešlo rozchodit.

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

OdeslatOdesláno: 05.04.10 15:38 (Po)
od davidjbc
Program mi pomohl jen bych mel dotaz,jak tedy mam odstranit mapu aniz by nastal problem.Kdyz jsem mapu odstranil program map source nesel spustit,když jsem ten soubor vrátil opět to vše šlapalo,něco jsem o tom četl nemusim v registrech odstranit ty registry tech map co vymažu,prosim o radu dik jeste jsem skousel mapsorce fix,ale ten psal ze neni produkt nainstalovaný tak to nechápu,jestli vysvetlis a objasnis moc dik DavidObrázek