Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Máte problémy s MapSource 6.14.1? Zkuste tento fix...

Odeslatod Anonymous » 24.08.08 17:09 (Ne)

Thank you napsal:Hello,

I had the problem with the runtime. Don't understand the tsech language but downloaded the "MapSource Maps Compatibility.exe" and .... that fixed the problem. Thank you very much!!!

Bert (Netherlands)

And some more thanks from Holland ObrázekObrázek
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 26.08.08 14:28 (Út)

Perfektně pomohl s Tunisia Topo v9 (v10 funguje bez úprav ale topo je jen v9) s novým Mapsource. Díky!
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 12.09.08 19:48 (Pá)

Po provedení update původní verze MapSource 6.13.5 (nainstalované z CD včetně mapy TOPO Czech 2 a Atlas) na poslední verzi 6.14.1 jsou obě mapy Česka zobrazovány na monitoru s deformací - zploštělé a roztažené do šířky. Jsem úplný začátečník a tak si nejsem jist, zda jde o mou chybu nebo o chybu poslední verze programu? Setkali jste se s něčím podobným? Když jsem novou verzi odinstaloval a znovu nainstaloval původní starou verzi, tak jsou mapy zobrazovány normálně.
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 13.09.08 21:18 (So)

MERCI !!!! Enfin une solution qui fonctionne !
Anonymous

Odeslatod Path » 15.09.08 9:13 (Po)

jan2ma napsal:Po provedení update původní verze MapSource 6.13.5 (nainstalované z CD včetně mapy TOPO Czech 2 a Atlas) na poslední verzi 6.14.1 jsou obě mapy Česka zobrazovány na monitoru s deformací - zploštělé a roztažené do šířky

Jedná se o chybu MapSource, ne vaší.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Anonymous » 20.09.08 12:50 (So)

Díky moc..po instalaci souboru .img přes M3 se mi v mapsource nezobrazila nainstalovaná mapa..po její odinstalaci přestal mapsource reagovat a vypsal přesně tu závadu co se tady popisuje..prográmek potíže vyřešil..ještě jednou díky
Miro
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 16.10.08 22:49 (Čt)

diky za pomoc !!!
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 06.11.08 21:24 (Čt)

Moc děkuju, program pomohl.
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 17.12.08 11:35 (St)

Tak jsem s novym PC presel vice mene omylem na MS 6.14 a samozrejme problem s mapami. :-(

Ale bohuzel ani MS Fix ani Compatibility check mi nefunguje. :-( Po spusteni se spusti, ale objevi se jen uprostred obrazovky maly obdelnicek a to je vsechno. Aplikace bezi, je videt v taskbar, da se korektne ukoncit, ale to je vse. Pouzivam XP SP3. Nejaky napad?
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 17.12.08 14:03 (St)

Takze jsem problem nakonec vyresil downgrade na 6.13.7. Jelikoz jsem si smazal stare updaty, byl jsem nucen trochu googlit - Garmin sice starsi verze nenabizi, ale lze stahnout z http://www8.garmin.com/software/MapSource_6137.exe . Je tam i 6.13.5.
Anonymous

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software