od Anonymous » 10.06.08 22:55 (Út)
Ahoj Vita, diky za odpoved, ver, že než som sem napisal, bol som u nas v BA v kamennom obchode konzultovať tuto problematiku a neuspel som, borec to nevedel, povedal, že to naštuduje a zavola, ale nezavolal, takže to asi nevie. Ja som si članok prečital už davno, aj z neho viem, že by to 760-tke malo fungovať, ale aj autorovi to dosť dlho trvalo ako sa priznáva než na to prišiel, ato je prosím profík, ktorý má bohté skúsenosti a možno sa tým aj živí, to neviem. Ja také skúsenosti nemám, preto som napísal, možno tebe sa to zdá jednoduché a logické, no ja s tým mám problém a preto sa pýtam. Z Mapsource som trasu vyexportoval do Nuvi, je tam v GPX, premenoval som ju tam, ako som to pochopil z článku a čo teraz dalej. Pri poklepaní na takto premenovanú trasu mi to ponúka klasické pakovanie do rar, alebo zip a potom odoslanie do adresárov na PC, do e-mailu a pod. , iba ponuku na import zo suboru nedava. Teraz mi porad polopatisticky, čo mam urobiť, ak to teda chceš urobit a vieš poradiť. Možno je to triviálne a iba niečo opomínam.