Garmin Mobile XT

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin Mobile XT

Odeslatod machane69 » 03.06.08 15:28 (Út)

Ahoj,
prosím o pomoc,
nainstaloval jsem si garmin mobile XT do telefonu O2 Xda Orbit (windows mobile). Navigace se zapne ale neustále hledá zařízení GPS. Měl jsem zde nainstalovaného také TomToma a tam jsem musel ručně nakonfigurovat s jakým zařízeníém se má spojovat. Prosím O radu jak navigaci zprovoznit děkuji
machane69

Registrace: 03.06.08 15:25 (Út)

Re: Garmin Mobile XT

Odeslatod Path » 04.06.08 0:36 (St)

Nemám PDA s vestavěnou GPS, ale podle mě byste měl pro vestavěný GPS přijímač v GMXT nastavit připojení na Intermediate Driver nebo na připojení ze sériového portu. Číslo COM portu by mělo samozřejmě odpovídat GPS přijímači.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod machane69 » 04.06.08 6:32 (St)

To vím ale nemohu najít kde přesně to nastavit, mám verzi 4.20, ale někde jsem se dočetl že starší verze nepodporují jiné než garmin GPS přijímače. Ale prý už by měl být v oběhu novější který se umí spojit i s vestavěnými GPS. Takže nevím zda mám starou verzi nebo to neumim nastavit.
machane69

Registrace: 03.06.08 15:25 (Út)

Odeslatod Path » 04.06.08 18:34 (St)

Pravda, GMXT se prodává ve dvou verzích! To jsem si neuvědomil!

U jedné verze se licencuje mapa a lze ji použít s kterýmkoli GPS přijímačem, u druhé se licence vztahuje na UnitID přibaleného GPS přijímače. Teď tedy, kterou verzi jste zakoupil?

Samotné nastavení: Nastavení > Systém > Vzdálené GPS (vypnout a nastavit).
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod jogobelo » 02.11.08 14:38 (Ne)

Ahoj mám nokia 6120+kouwel gps ,všetko funguje OK .
Akurát mám problém spravil som update na novú verziu GMxt pre symbian a to na 5.00.00 .,plus som si dal aj new update NT 2009. A nastal problém,keď chcem dať navigovať na obľúbené body ,tak sa mi vypne aplikácia ! A keď na mape ručne najdem oblubený bod a dám navigovať ,tak normalne funguje a vypočíta trasu a naviguje !
V mapsource som si chcel spaaviť zálohu a nebral mi POI z GMXT !
Ako viem obnoviť možnosť navigovať na moje obľúbené body z menu,nie z mapy ?
Ďakujem
J
jogobelo

Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Odeslatod jogobelo » 22.11.08 0:28 (So)

Takže ďaľší update na ešte novšiu verziu 5.00.10 s 60,new fon E51 ,ten istý GPS a stále to iste .... Páda aplikácia :-)
Problem je asi v nových verziach,skúsim downgrade na staršiu :-( ,ale už som si zvykol na new menu a prostredie ...
jogobelo

Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Odeslatod Anonymous » 06.12.08 23:41 (So)

EDIT Příspěvek odstraněn (v rozporu s pravidly fóra)
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:52 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: warez
Anonymous

Odeslatod Path » 31.12.08 2:30 (St)

V aplikaci Garmin Mobile XT 5.00.20w na HTC Touch HD se mi při zobrazení Panoramio zobrazuje chybová hláška:

ERROR: Assert failed at CDP_LBSPhotosListField.cpp : 699 in Garmin Mobile XT with error 0

Při otočení aplikace na widescreen vše proběhne v pořádku a aplikace se chová korektně. Jedná se tedy o bug, který se do této verze vloudil. Pokud tedy máte někdo stejný problém, používejte aplikaci "na ležato".
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Anonymous » 20.01.09 20:40 (Út)

Ahoj mám taky HTC Touch HD a i stejnou verzi Garmina, ale mám taky problém s GPSkou, stále se dotazuje na Garminovskou. Co s tím, poradíte mi?
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 12.02.09 20:50 (Čt)

GMXT je licencovane 2 hlavnymi sposobmi :
1. vazba na kartu - takto sa predava napr. Garmin Mobile XT Europe, toto riesenie zabezpecuje funkcnost software s akymkolvek GPS, mapa je taktiez viazana na kartu, prevadzka takto zakupeneho GMXT nie je mozna z inej karty, co moze zabranit doinstalovat dalsie mapy, ak je malo miesta na karte. Jednoduche prekopirovanie z originalnej karty na kartu vacsiu nestaci - z vacsej karty sa GMXT nerozbehne a bude stale hladat Garmin GPS
2. vazba na Garmin GPS - toto je pripad Garmin Mobile 10 / 20, funguju z lubovolnej karty, no iba s dodavanym Garmin GPS

Je to nechutna licencna politika Garminu, no nic s nou nenarobime. Zaujimave, ze taky Sygic po zaregistrovani rozbeham na hocicom.
Anonymous

Další

Zpět na Garmin: Software