Garmin mobile XT

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin mobile XT

Odeslatod jogobelo » 21.04.08 22:30 (Po)

Ahojte,určite všetci poznáte XT pre symbian phony!! Mám menši problém,stiahol som si update na poslednú verziu 41080
a nastal problém,všetky poi body čo som mal uložené sú nečitateľné,namiesto názvu sú len nejaké čiarky bodky, skratka zla diakritika!!
Dá sa to nejako opraviť??

A ešte jedna vec ,dajú sa nahrať nejako do auto navigácie garmin ?? Totiž su vo formáte : poi.GPX !!! ???

Ďakujem J
jogobelo

Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: Garmin mobile XT

Odeslatod Path » 22.04.08 8:56 (Út)

Garmin Mobile XT ano, ale pouze pro WM. Symbian jsem nikdy nezkoušel a ani nemám takové zařízení po ruce. Na Symbianu POI Loader nekonvertuje gpx nebo csv soubory do formátu gpi? Netvrdím, že by nebylo možné, ale aby Symbian pracoval pouze s formátem gpx mi přijde divné. Můžete popsat postup, jak jste POI do mobilu exportoval a z jakých souborů?

Jinak ten "rozsypaný čaj" v gpx souboru může být způsoben chybným kódováním. Soubor musí být uložen v tom samém kódování, jaké je definováno v hlavičce gpx souboru. Standard je UTF-8:

Code: Vybrat vše
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no" ?>

Záleží ale také na verzi firmware, resp. v tomto případě software, zdali umí s tímto kódováním korektně pracovat.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Zpět na Garmin: Software