Vlastní hlasový výstup pro GARMIN

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Vlastní hlasový výstup pro GARMIN

Odeslatod Path » 16.03.08 14:26 (Ne)

Pokud si někdo omylem odstranil oficiální audio soubory, tak některé přikládám zde:

nuvi 360:
Nuvi_360_Czech_Audio_v2.20.rar

nuvi 760:
Nuvi_760_Czech_Audio_v2.20.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Vita » 10.05.08 21:03 (So)

jen doplnění - prográmek (jak autor tvrdí) sám změní formát .wav na potřebný. Tedy není třeba se konverzí asi zaobírat předem. (moje blbost - v popisu k aktuální verzi je vyžadovám přesný formát - viz první příspěvek)

vzorový soubor a "readme.txt" od autora
http://www.amngps40.wanadoo.co.uk/garmin_i3_voice.zip

doplnění 2)
aktuální verze 1.2 již má omezení ( a navíc mi stále padá)

Version 1.2 is now available!
You can now change as many of the sound samples as you like - however, after the first fifty (50) they will have reduced sound quality.

PS - neleží zde někde ta první - snad neomezená verze ?

doplnění 3)
při každém spuštění program požaduje přístup k webu a kontroluje existenci nové verze
(pokud nepovolíte - tak se nespustí, a jen hádám - pokud existuje nová verze - tak se asi taky nespustí)
Vita

Registrace: 18.03.08 16:50 (Út)

Odeslatod Path » 10.05.08 22:36 (So)

První verzi lze stáhnout zde.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Vita » 11.05.08 22:13 (Ne)

stáhl jsem ....

a zjistil, že platí mé doplnění 3) Obrázek

program - (i verze 1.0) po spuštění "JOIN" požaduje přístup na net,
odmítnete - končí
povolíte - řekne že tato beta verze již nefachčí - a skončí = donutí Vás stáhnout poslední (=omezenou) verzi

verze 1.2 povolí 50 změn (chápu z možných 112 wav), pak prý mrší kvalitu ?
co mi brání soubor otevřít podruhé pro dalších 50, a potřetí ... ?
nezkoušel někdo ?
Vita

Registrace: 18.03.08 16:50 (Út)

Odeslatod Path » 12.05.08 0:36 (Po)

Jak to tak čtu, asi bude lepší napsat vlastní program. Dejte tomu čas, protože v nejbližší době se k tomu nedostanu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Anonymous » 25.06.08 19:55 (St)

Zakoupeny program funguje naprosto bez problemu a pri dnesnim kurzu je cena celkem primerena. A protoze Mobile XT pro Palma ma cesky hlasy nefunkcni (pry Nekompatibilni audioverze - vsechny ostatni hlasy, vcetne slovenstiny funguji bez problemu) a bug report na Picodas se minul ucinkem, byla to jedina moznost, jak ziskat cesky hlas. Vysel jsem ze slovenskeho vpm souboru a nahradil v nem hlasky za ceske.

Pokud by mel nekdo podobny problem jako ja, pak je funkcni palmovsky soubor k dispozici
Anonymous

Odeslatod Path » 15.08.08 12:39 (Pá)

Měl jsem v plánu napsat vlastní program pro pokročilou editaci VPM souborů a vlastně už jsem měl pomalu připravené i grafické rozhraní, když jsem náhodou narazil na velmi podobný program Voice Editor od francouzského autora. Samotný program sice neumí předefinovat hlášení, ale nahrazení již existujících hlášek zvládne v pohodě. Tímto tedy opět odkládám připravovaný VPM editor do šuplíku (začínám se teď bavit spíše novým audio formátem, který je např. v poslední verzi fw pro nuvi 860 částečně podporován).

Autorem programu Voice Editor je Rodzilla a jeho poslední verzi můžete stáhnout zde. Diskuze k tomuto programu je přímo zde.

Při nahrazování wav souborů si jen dejte pozor na zachování prázdných wav souborů.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Radek » 11.09.08 21:38 (Čt)

Chtěl bych se zeptet jestli jsou i jiné hlasy do garminu nekde ke stažení protože mě hlas nejde.prosim o radu na e-mail kypry.radek@seznam.cz
Radek

Odeslatod Path » 11.09.08 22:04 (Čt)

Například zde. Jaký máte přístroj?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod charmer » 17.09.08 15:17 (St)

Nemáte nekdo už hotový hlasový výstup VPM už udělaný s Liškou...????
charmer

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software