GMPC poslednej verzie som rozbehal v notebooku s CF GPS cez PCMCIA redukciu. Chodi to vcelku pekne aj na WinXP SP1, az na zlu interpretaciu TYP-u. Moj Navilock GPS to najde vpohode, netreba nastavovat ziadne parametre. Nedalo mi a natlacil som do toho CZ Topo 2 Pro, zaujimala ma rychlost zobrazovania a oneskorenie zobrazenia pri 3D navigacii. Na starom 1300 MHz Celeri to slo OK, dokonca bez oneskorenia, GPS mam nastavene na 1 Hz. Akurat ma rozculuje, ze to nespolupracuje s MapSource, ktory GMPC nevidi, takze mapovy kompilat do toho dostanem jedine trikom cez citacku, no trasu a waypointy z MapSource uz bohuzial nie. Ma to suvis s Win ServicePack - om ? Ale teraz tvrde vyhrady :
1. nutna oprava interpretera TYP suboru, mapa napr. CZ Topo 2 Pro je pouzitelna iba s velkymi vyhradami (no ktory turista si so sebou vlecie notebook, ze

)
2. je zjavne, ze GMPC patri do notebooku a ten zasa do okna kamionu, preco teda neexistuje rezim TIR

???!!!??? Neviem si totiz predstavit notebook v zornom poli vodica osobaku...
3. Odstranit padavost, za hodinu jazdy mi to padlo 3x (mozny suvis s Win SP)
Vcelku sa mi zda, ze sa jedna o produkt, ktory by mohol byt podareny, no az po dotiahnuti a odstraneni chyb. A este jedna otazka :
Na co je v GMPC rezim chodec

???
Kedze nie som trucker, v aute to pouzivat nemienim, na to mam PDA s GMXT, ktore navyse TYP-y interpretuje na 99% spravne (nasiel som nejake nezrovnalosti v uz spomenutej Topo 2 Pro, ked v MapSource bola napr. Kaplnka, no GMXT ju nezobrazil). Momentalne je GMXT na lepsej urovni, nez GMPC.