Program: Garmin GrabKey
Popis: Malá, ne moc důležitá utilitka pro detekci odemykacích klíčů v souborech img generovaných aplikací MapSource.
Verze: 0.5
Poznámka: Tenhle mini prográmek jsem napsal na popud jednoho známého, a i když jsem jej považoval za neužitečný, nakonec jsem ho párkrát využil. Předem upozorňuju, že se nejedná o žádný hack. Jediné co to umí je vyčtení odemykacích klíčů, které byly při generování map k souboru img přiloženy. Třeba někdo se někomu bude hodit. Detekované klíče je možné zkopírovat do schránky nebo uložit do souboru.
U velkých img souborů (více jak 1GB), může detekce nějakou dobu trvat a rozhodně rychlejší je před samotnou detekcí zkopírování img souboru na pevný disk PC než detekce přes USB. Pro ukončení detekce slouží klávesová zkratka ALT + F4. V aplikaci nejsou použity žádná dialogová okna, pouze klasické msg.
NOTE: The GrabKey is very old and very very slow app for remain a unlock code from img files. Do remember, the GmapTool is most effective tools!
ČTĚTE: Tento program již nemá smysl stahovat. Daleko rychlejší metodu získání klíče můžete získat například použitím nástroje GmapTool.