Base Camp - import gpx a vytvoření trasy

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Base Camp - import gpx a vytvoření trasy

Odeslatod prettorian » 14.03.17 12:01 (Út)

Ahoj, koupil jsem si Garmin Edge 820 a zkouším si do něj nahrát nějaké trasy, které mám nahrané v mobilu aplikaci ViewRanger. Vyexportuji si gpx soubor (přikládám do příspěvku), naimportuji to Base Camp, zobrazí se mi tam 149 bodů. Body mezi s sebou nejsou úplně propojeny a navíc bych chtěl trasu upravit, aby začínala přímo od mého bytu. Když kliknu například na přepočítat trasu, tak Base Camp z toho udělá totální šílenost, znásobí celkovou trasu, je to prostě nepoužitelné.Při tom tuto gpx trasu v mobilu úplně v pohodě používám a navigace na mobilu to zvládala. Máte někdo nějaké praktické rady?
Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
prettorian

Registrace: 14.03.17 11:54 (Út)

Re: Base Camp - import gpx a vytvoření trasy

Odeslatod thomas007 » 15.03.17 11:48 (St)

Pokud ta trasa vede po cestách které BaseCamp nezná, případně je nemá zanesené v mapě jako vhodné pro kolo/cyklistiku, bude ti cestu vždy přepočítávat po těch cestách, které zná nebo takhle označené má.
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod prettorian » 15.03.17 11:52 (St)

thomas007 napsal:Pokud ta trasa vede po cestách které BaseCamp nezná, případně je nemá zanesené v mapě jako vhodné pro kolo/cyklistiku, bude ti cestu vždy přepočítávat po těch cestách, které zná nebo takhle označené má.

no ještě jsem začal laborovat s tím, že mezi jednotlivými cestami jsem začal měnit typ aktivity. Na silničku to ještě jde, ale když má člověk nějakou trasu na bike přes pěší stezky, tak je to ještě horší.
prettorian

Registrace: 14.03.17 11:54 (Út)

Odeslatod thomas007 » 16.03.17 11:03 (Čt)

Pokud máš opravdu trasu po horších cestách a pěšinách, ty nebudou v mapě nastavené jako vhodné pro cyklistiku. Pak jedině použít prošlou trasu a navigovat se po ní. :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Zpět na Garmin: Software