Problém s nuvi3590 nedá sa nainštalovať žiaden jazyk

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Problém s nuvi3590 nedá sa nainštalovať žiaden jazyk

Odeslatod charl » 17.02.17 16:40 (Pá)

Zdravím všetkých. :)

Neviem si poradiť, snáď to už niekto riešil. Cez Webudater ani cez garmin express sa mi nedajú nainštalovať /ani mi neponúkne na inštaláciu/ žiaden jazyk. Nemyslím hlas. To je v poriadku mám tam slovenčinu aj češtinu atď.
Mám problém s tým čo je obvykle v adresári "Text" súbory s príponou .gtt
Keď ich ajnakopírujem ručne prístroj to nespozná a nepoužíva.
Nepomohol reset, reinštalácia, hardreset, zmazanie všetkého asi 3x skrátka nič.
Už som v koncoch a zálohu som omylom stratil.

Navigácia inak funguje mapy ok, Ale všetko okrem hlasu je len v angličtine.

Vite mi prosím niekto pomôcť prosím?

Ak by bol niekto ochotný mi nahrať zalohu prosím! Mimo máp samozrejme :)

No medzičasom som zistil že potrebujem subory .glx tie som objavil na nete, stiahol a nakopiroval. Po nakopírovaní sa v navigacii objavili a čiastočne fungujú. To znamená že pri navigácii už je slovenčina ale v systéme je stale angličtina.
Nezmenil sa problem že webudate neponuka žiadne update na text ani po reštarte.

ďakujem
Karol
charl

Registrace: 17.02.17 13:13 (Pá)

Re: Problém s nuvi3590 nedá sa nainštalovať žiaden jazyk

Odeslatod thomas007 » 02.03.17 15:00 (Čt)

Pokud máš jazyky ve složce nakopírované a fungují jen částečně, pak půjde o nějaký problém toho zařízení.
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod charl » 02.03.17 16:01 (Čt)

thomas007 napsal:Pokud máš jazyky ve složce nakopírované a fungují jen částečně, pak půjde o nějaký problém toho zařízení.

Čiastočne znamená to že väčšina je v slovenčine ale niektoré systémové oznámenia sú v angličtine. Zaujímavé je to, že pri update mi neponúka ani update klavesnice ani update napr. slovenčiny. Ponúka len hlasy a exotické jazyky.
charl

Odeslatod thomas007 » 03.03.17 17:34 (Pá)

Pokud jsou v zařízení např čeština a slovenština v aktuální verzi, Express to pozná a samozřejmě je nenabídne k instalaci. Pokud nefungují správně, pak je otázka jestli jde o vadu zařízení a nebo o vadu souboru, který sis nakopíroval.
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod charl » 03.03.17 17:49 (Pá)

thomas007 napsal:Pokud jsou v zařízení např čeština a slovenština v aktuální verzi, Express to pozná a samozřejmě je nenabídne k instalaci. Pokud nefungují správně, pak je otázka jestli jde o vadu zařízení a nebo o vadu souboru, který sis nakopíroval.

Práveže som tam nakopiroval historicku verziu z nejakej starej zalohy z internetu ale express absolutne tuto časť ignoruje. v podstate toto je moj problem.
charl

Odeslatod charl » 03.03.17 18:36 (Pá)

No v podstate to už mám funkčné. Nakopiroval som z druhej navigacie čerstvo updatovaný adresár TEXT,
Vďaka "thomas007" ktorému týmto ďakujem som preinštaloval .rgn jazykový súbor. Ešte sa aj po reštarte sice objavia v menu nastavenia nejaké anglické hlášky ale to je zanedbateľné.
Ďakujem

Karol
charl

Zpět na Garmin: Software